Παρεμβάσεις σε πλατείες της Καρδίτσας

Ο δήμαρχος δεσμεύτηκε να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση

Δημοσίευση: 09 Μαρ 2020 18:30

Στο στάδιο της ολοκλήρωσης βρίσκονται οι παρεμβάσεις σε πλατείες και δημόσιους χώρους της πόλης της Καρδίτσας από τις αρμόδιες υπηρεσίες της δημοτικής αρχής. Το πρωί της Παρασκευής έγιναν και οι τελευταίες παρεμβάσεις στην πλατεία της συνοικίας Λάκκας Μαντζιάρα.

Ειδικότερα συνεργεία επισκεύασαν τις μπασκέτες στο γήπεδο μπάσκετ, διαγράμμισαν τα γήπεδα και τοποθέτησαν φιλέ στο γήπεδο βόλεϊ. Είχαν προηγηθεί τις προηγούμενες ημέρες παρεμβάσεις στο φωτισμό, στα παγκάκια και στο πράσινο. Στον χώρο της πλατείας βρέθηκε ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Πρασίνου κ. Σπ. Κουρτεσιώτη, τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΚ κ. Ι. Ρόβα και τον γ.γ. του Δήμου κ. Π. Γαλάνη.

Ο δήμαρχος μιλώντας με κατοίκους της περιοχής δεσμεύθηκε ότι η δημοτική αρχή θα κάνει ότι μπορεί με στόχο οι δημόσιοι χώροι να παραμένουν σε καλή κατάσταση και να είναι στη χρήση των δημοτών. Ωστόσο υπογράμμισε ότι εκτός από τις αυτονόητες ενέργειες που οφείλει να κάνει ο Δήμος είναι και θέμα της κοινωνίας των πολιτών, η προστασία του δημοσίου χώρου ο οποίος ανήκει σε όλους. “Όλοι πρέπει να βοηθήσουμε και να μετέχουμε στην προσπάθεια οι πλατείες, τα πεζοδρόμια, οι πεζόδρομοι και κάθε είδους δημόσιος χώρος να παραμένουν καθαρά, να μην υπάρχουν καταστροφές και βανδαλισμοί. Χρειάζεται και από την πλευρά μας να επιδεικνύουμε αίσθημα υπευθυνότητας ώστε η γειτονιά μας να είναι πραγματικά καθαρή, να είναι ένας χώρος όπου αξίζει να ζεις”. Να σημειωθεί ότι οι παρεμβάσεις βελτίωσης της εικόνας πλατειών και δημόσιων χώρων θα συνεχιστούν και θα ενταθούν στο προσεχές χρονικό διάστημα ώστε να καλυφτεί όλη η πόλη και στη συνέχεια τα χωριά.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φώτ. Καραγιάννη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass