Αιμοδότης ο αντιπεριφερειάρχης Κ. Νούσιος

Δημοσίευση: 21 Μαρ 2020 20:14

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φώτ. Καραγιάννη)
Στο Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας βρέθηκε χθες το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα για συμμετοχή στην εθελοντική αιμοδοσία.

Ο Αντιπεριφερειάρχης έδωσε αίμα, στο πλαίσιο της έκκλησης που έχει απευθύνει το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας προς όλους, καθώς αυτό τον καιρό, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, υπάρχουν μεγάλες ελλείψεις. Ο κ. Νούσιος σε δήλωσή του σημειώνει ότι είναι απόλυτα ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει κανένας λόγος φόβου. Το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου έχει λάβει κάθε μέτρο ώστε η διαδικασία να μην ενέχει τον παραμικρό κίνδυνο ενώ όπως είναι γνωστό η αιμοδοσία γίνεται σε ξεχωριστό, εκτός νοσοκομείου, χώρο. «Είναι εξαιρετικά σημαντικό όσοι δεν αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα υγείας να συμμετέχουμε ως εθελοντές αιμοδότες στην πρωτόγνωρη και τιτάνια προσπάθεια που καταβάλλει η χώρα μας για να αντιμετωπίσει την πανδημία του κορονοϊού. Μαζί με τον Διευθυντή της αιμοδοσίας κ. Αθανασίου, κάνουμε έκκληση σε όλους τους συντοπίτες μας να δηλώνουν παρόντες στις αιμοδοσίες, ώστε να μετριαστούν οι μεγάλες ελλείψεις στις απαιτήσεις για αίμα», τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass