Υπεγράφη η σύμβαση για το οδικό έργο Παλιούρι-Ι.Μ. Αγ. Ιωάννη

Δημοσίευση: 30 Μαρ 2020 22:28

Τη σύμβαση του έργου ασφαλτόστρωσης του δρόμου Παλιουρίου - Ι.Μ. Αγ. Ιωάννη υπέγραψε ο δήμαρχος Καρδίτσας κ. Βασίλης Τσιάκος. Η σύμβαση αφορά στην ασφαλτόστρωση της υπάρχουσας διανοιγμένης κοινοτικής οδού από την Τ.Κ. Παλιουρίου μέχρι την Ι.Μ.

Αγ. Ιωάννη, η οποία είναι κοινόχρηστη και εξυπηρετεί κοινοτικές ανάγκες (επικοινωνία κατοίκων με Ι.Μ. Αγ. Ιωάννη, πρόσβαση σε αγροτικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις εκατέρωθεν της οδού) και η οποία συντηρείται από τον Δ. Καρδίτσας. Το έργο είναι προϋπολογισμού 700.000 ευρώ και αφορά σε σειρά εργασιών που θα γίνουν στην εν λόγω οδό. Με την υπογραφή της σύμβασης ο δήμαρχος δήλωσε: “Υπογράψαμε σήμερα τη σύμβαση για την ασφαλτόστρωση και άλλα συνοδά έργα στην Τ.Κ. Παλιουρίου. Ικανοποιούμε έτσι ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων, αλλά και όλων όσοι χρησιμοποιούν τον δρόμο. Το εν λόγω έργο εκτός των άλλων έρχεται να στηρίξει και τον αγροκτηνοτροφικό τομέα της περιοχής, καθώς εξυπηρετεί αρκετές αγροτικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις που βρίσκονται εκατέρωθεν της οδού".

KAΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φώτ. Καραγιάννη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass