Προσλήψεις 1.300 εποχικών στην Πυροσβεστική

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ * ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2020 16:34

Διαγωνισμός για την πρόσληψη 1.300 πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης προκήρυξε το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος.

Οι εποχικοί θα προσληφθούν, όπως σημειώνεται στην προκήρυξη «με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη παροδικής φύσης αναγκών σε προσωπικό στο Πυροσβεστικό Σώμα με διάρκεια σύμβασης των προσλαμβανομένων την ημερομηνία υπογραφής αυτής, η οποία θα καθοριστεί με νεότερη διαταγή Αρχηγού Π.Σ. έως και την 31η Οκτωβρίου 2020 και με δυνατότητα επαναπρόσληψης έως πέντε συνεχείς αντιπυρικές περιόδους».

Όπως σημειώνεται στην προκήρυξη «κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων και αποκλειστικά στο πλαίσιο λήψης μέτρων πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας έναντι του Κορονοϊού Covid-19, καλούνται όσοι έχουν τα προσόντα, που προβλέπονται στην ανωτέρω απόφαση και επιθυμούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό, να υποβάλουν αίτηση μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, αποκλειστικά μέσω ταχυδρομικών υπηρεσιών με συστημένη επιστολή ή ταχυμεταφορών (courier) κατά το χρονικό διάστημα από ημέρα Πέμπτη 02-04-2020 μέχρι και ημέρα Παρασκευή 10-04-2020, στις ταχυδρομικές διευθύνσεις των ΔΙ.Π.Υ.Ν. ή ΔΙ.Π.Υ. της προκήρυξης, με την ένδειξη «προς την επιτροπή παραλαβής δικαιολογητικών».

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για τους ενδιαφερόμενους σημειώνεται πως πληροφορίες δίνονται καθημερινά, από όλες τις κατά τόπους Πυροσβεστικές Υπηρεσίες στις οποίες αφορούν οι θέσεις, από την ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος (http://www.fireservice.gr) καθώς και από τη Διεύθυνση Ανθρώπινων Πόρων/ Τμ. Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης και Πυροσβεστών Εποχικής Απασχόλησης του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος, στο τηλ. 213215 7695.

Για τη Θεσσαλία η προκήρυξη περιλαμβάνει 80 συνολικά θέσεις (48 εργατών και 32 οδηγών) οι οποίες στο σύνολό τους αφορούν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Μαγνησίας (Βόλος, Σκιάθος, Σκόπελος, Αλόννησος, Αλμυρός), ενώ η Επιτροπή Παραλαβής Δικαιολογητικών εδρεύει στον Βόλο (τηλέφωνο 2421-076.850).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass