Στρατηγική «επόμενης μέρας» χαράσσει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

ΜΕ «TASK FORCE» ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Δημοσίευση: 01 Απρ 2020 15:46

Ομάδα κρούσης συγκροτούν φορείς της Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κορονοϊού στην τοπική οικονομία, την κοινωνία και την υγεία.

Η «Task Force» της Περιφέρειας Θεσσαλίας αναλαμβάνει να σχεδιάσει τη στρατηγική της «επόμενης μέρας», με αλληλοβοήθεια και την ενεργό συμμετοχή όλων των κοινωνικο-οικονομικών φορέων και των φορέων πρόνοιας: Στο πλευρό της συντάσσονται η ΠΕΔ Θεσσαλίας, τα Επιμελητήρια - Εμπορικά, ΤΕΕ, ΟΕΕ, ΓΕΩΤΕΕ-, οι Σύνδεσμοι Βιομηχανιών, η 5ηΥΠΕ και οι Ιατρικοί Σύλλογοι, οι Φαρμακευτικοί Σύλλογοι, οι Δικηγορικοί Σύλλογοι, οι Γεωπονικοί Σύλλογοι κ.ά.

«Η κρίση που αντιμετωπίζουμε δεν έχει καμία ομοιότητα με ό,τι ξέραμε μέχρι σήμερα. Βαδίζουμε σε αχαρτογράφητο μέλλον. Η επόμενη μέρα θα είναι πολύ δύσκολη και χρειάζεται σοβαρότητα και προπάντων αλληλοβοήθεια» τονίζει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. « Η παραγωγική αλυσίδα στη Θεσσαλία πρέπει να διατηρήσει όλους τους κρίκους της ενωμένους. Γιατί αυτό σημαίνει προστασία της ανθρώπινης ζωής και της δημόσιας υγείας, θέσεις εργασίας και οικογενειακό εισόδημα. Χρειάζεται να αλληλοβοηθηθούμε και να είμαστε ενωμένοι. Να έχουμε συγκεκριμένο σχέδιο και καλή στρατηγική. Όποιος έχει την καλύτερη στρατηγική» υπογραμμίζει ο Περιφερειάρχης «εκείνος θα επωφεληθεί αποτελεσματικότερα από τη δημοσιονομική χαλάρωση και θα είναι έτοιμος να υλοποιήσει την επόμενη μέρα, έργα, δράσεις και προγράμματα. Γι’ αυτό και σε συνεννόηση με τους παραγωγικούς, κοινωνικοοικονομικούς φορείς, Επιμελητήρια και Συλλόγους της Περιφέρειας, συγκροτούμε Δύναμη Κρούσης για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κορονοϊού. Χρειάζεται να έχουμε κοινό βηματισμό και κοινή διεκδίκηση» τονίζει ο Κ. Αγοραστός. «Δεν είναι ώρα ούτε να παραδοθούμε, ούτε να μεμψιμοιρούμε. Χρειάζεται να οργανωθούμε, με εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας σχεδιάζει την επόμενη μέρα, σε συνεργασία με όλους τους ανθρώπους της παραγωγής, οι οποίοι θα κληθούν να υλοποιήσουν, αλλά και να σηκώσουν μεγάλο βάρος» προσθέτει ο περιφερειάρχης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass