ΔΕΥΑΤ: Εξυπηρέτηση καταναλωτών λόγω κορονοϊού

Δημοσίευση: 01 Απρ 2020 17:39

ΤΡΙΚΑΛΑ (Της ανταποκρίτριάς μας)
Στην λήψη μέτρων προς αποφυγή συνάθροισης και για την πρόληψη απέναντι στον κορονοϊό (COVID-19), προέβη η ΔΕΥΑΤ, με πρόσφατη απόφασή της.

Συγκεκριμένα, για όσο χρονικό διάστημα ισχύουν οι κρατικές οδηγίες για περιορισμό των συναθροίσεων, θα λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας (πρωινή και απογευματινή βάρδια για την αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών). Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών συστήνει στους καταναλωτές της να αποφεύγουν την προσέλευση στα Γραφεία της ΔΕΥΑΤ και να υποβάλλουν τα αιτήματά τους τηλεφωνικά, με fax ή με mail.
Εάν, παρ’ όλα αυτά, σημειώνει, η Δημοτική Επιχείρηση, ο καταναλωτής είναι εξαιρετικά αναγκαίο να μεταβεί στα γραφεία της ΔΕΥΑΤ, θα πρέπει να έχει τηλεφωνήσει και ορίσει ραντεβού με συγκεκριμένο υπάλληλο και συγκεκριμένη ώρα, συμμορφούμενος με τις οδηγίες του προσωπικού της ΔΕΥΑΤ, για την τήρηση μέτρων αποφυγής συνωστισμού και μέγιστου αριθμού εξυπηρετούμενων καταναλωτών.
Στο θέμα της ύδρευσης, κανείς πολίτης, τονίζεται σε άλλη ανακοίνωση, δεν θα μείνει χωρίς νερό αυτή το διάστημα. Μετά από συνεργασία του δημάρχου Τρικκαίων και προέδρου της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΤ, Χρήστο Αναστασίου, με βάση και τις κυβερνητικές αποφάσεις για στήριξη των κοινωνικών ομάδων, αποφασίστηκε πως δεν θα γίνει καμία διακοπή υδροδότησης το τρέχον διάστημα. Σε όσες υδροδοτήσεις διακόπηκαν, ξεκίνησε εδώ και μέρες, η διαδικασία επανασυνδέσεων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass