Βελτιώσεις σε πράσινο και καθαριότητα

Ενεργοποιείται από σήμερα το πλυντήριο κάδων

Δημοσίευση: 14 Απρ 2020 21:03

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
(Του ανταποκριτή μας Φώτ. Καραγιάννη)
«Σημαντικά βελτιωμένη είναι η εικόνα του Δήμου Καρδίτσας τόσο στον τομέα της καθαριότητας όσο και στον τομέα του πρασίνου» επισημαίνει σε σχετική ενημέρωσή του ο Δήμος αναφέροντας παράλληλα τα εξής:

«Οι δύο αυτοί νευραλγικοί τομείς των δημοτικών υπηρεσιών, παρά το γεγονός ότι λειτουργούν με μειωμένο προσωπικό - εξ αιτίας των γενικότερων διατάξεων που ισχύουν για τη παροχή ειδικών αδειών - εντείνουν τις προσπάθειές τους, ώστε η πόλη και τα χωριά να παραμείνουν καθαρά. Οι υπάλληλοι των δύο διευθύνσεων με τις σχετικές οδηγίες των αρμόδιων αντιδημάρχων Σωτ. Αντωνίου (Καθαριότητας) και Σπύρου Κουρτεσιώτη (Πρασίνου) καθημερινά βρίσκονται στα σημεία που χρειάζονται παρεμβάσεις. Βέβαια οι ανάγκες που υπάρχουν στα όρια του Δήμου, πολλές φορές προϋποθέτουν τα διάφορα αιτήματα να μπαίνουν σε διαδικασία προτεραιότητας.
Σε ό,τι αφορά στην προσπάθεια που γίνεται ο Δήμαρχος κ. Β. Τσιάκος δηλώνει: “Ευχαριστώ τους αντιδημάρχους μου που ασταμάτητα κάνουν προσπάθεια να ανταποκριθούν στις πολλές απαιτήσεις που υπάρχουν. Όπως ευχαριστώ και τους εργαζομένους στους νευραλγικούς τομείς της Καθαριότητας και του Πρασίνου που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Συνεχίζουμε την προσπάθεια για έναν Δήμο πιο καθαρό, πιο περιποιημένο, πιο όμορφο”.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass