ΤΡΙΚΑΛΑ:

Σύντομα εργασίες για το δεύτερο κολυμβητήριο

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2020 19:15

ΤΡΙΚΑΛΑ (Της ανταποκρίτριάς μας)
Ο Δήμος Τρικκαίων, όπως χθες ανακοινώθηκε, ετοιμάζεται για το έργο της κατασκευής του δεύτερου κολυμβητηρίου στα Τρίκαλα, στο πάρκο του Αη Γιώργη.

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου υπέγραψε τη σύμβαση με την εταιρεία MΑ. CON. STRUCTION, που ανέλαβε την κατασκευή του έργου με τίτλο «Επισκευή και συντήρηση πισίνας και κτιρίων στο πάρκο Αγίου Γεωργίου Δήμου Τρικκαίων». Ο Δήμος Τρικκαίων ασχολήθηκε επισταμένα με το έργο και έκανε όλη την προεργασία, με χρήματα από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ και το ταμείο του (αρχικός προϋπολογισμός 1.200.000€).
Οι εργασίες, όπως τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση, αφορούν κατασκευή του νέου κολυμβητηρίου, επισκευές, συντηρήσεις, αναμορφώσεις, τόσο των δύο κτρίων στον χώρο, όσο και της πισίνας. Από τα δύο κτίρια, το ένα θα μετατραπεί σε κανονικό χώρο αποδυτηρίων και το δεύτερο, σε χώρο διοίκησης. Οι εργασίες είναι πολλές, ποικίλες, ουσιαστικές και με στόχο να καταστεί ο χώρος, προσβάσιμος, λειτουργικός και ασφαλής. Η ανακατασκευή της πισίνας συμπληρώνεται με νέο λέβητα, καυστήρα φυσικού αερίου, νέες εγκαταστάσεις θέρμανσης, αερισμού, φίλτρα, αντλίες κ.α.
Με το έργο αυτό, οι Τρικαλινοί πολίτες αποκτούν ένα δεύτερο κολυμβητήριο, αποσυμφορείται το παλαιότερο στο Αθλητικό Κέντρο Μπάρας και τακτοποιείται το ωράριο χρήσης ανάμεσα σε αθλητές, φοιτητές, σπουδαστές ΣΜΥ, μαθητές, κοινό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass