Καμία διακοπή από ΔΕΗ και ΔΕΥΑΚ

Ζητά από Χατζηδάκη και Παπαλό το ΕΒΕ Καρδίτσας

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2020 16:41

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
(Του ανταποκριτή μας Φώτ. Καραγιάννη)
Διαβήματα στον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστή Χατζηδάκη, αλλά και στον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ κ. Κώστα Παπαλό, έκανε η Διοίκηση του ΕΒΕ Καρδίτσας, με την οποία ζητάει ρυθμίσεις των οφειλών επιχειρηματιών που επλήγησαν καίρια από τα μέτρα κατά του κορονοϊού και προσωρινή αναστολή των διακοπών παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και νερού.


Ειδικότερα, ο πρόεδρος κ. Κώστας Ζυγογιάννης επισημαίνει στις σχετικές επιστολές του μεταξύ άλλων τα παρακάτω:
Προς κ. Χατζηδάκη: «Η χώρα βιώνει μια πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση με τα πρώτα ενθαρρυντικά αποτελέσματα να είναι πλέον δεδομένα. Αντιμετωπίζοντας τη νέα κανονικότητα, πρέπει όλοι να στηρίξουμε με όποιον τρόπο μπορούμε και από τη θέση στην οποία βρισκόμαστε την επιχειρηματική κοινότητα της χώρας. Η Διοίκηση του Επιμελητηρίου έχει γίνει αποδέκτης πολλών παραπόνων από τους επιχειρηματίες, ότι κινδυνεύουν από τις πρώτες μέρες λειτουργίας τους με διακοπή της ηλεκτροδότησης των επιχειρήσεων τους, και παρά τις όποιες διαβεβαιώσεις των αρμοδίων. Ζητάμε την άμεση παρέμβασή σας στη ΔΕΔΔΗΕ, έτσι ώστε καμία παροχή ρεύματος να μη διακοπεί, καμία επιχείρηση να μη βρεθεί σε αυτή τη θέση, γιατί αυτό θα έχει καταστροφικές συνέπειες. Λαμβάνοντας υπόψη ότι πολλοί επιχειρηματίες δεν έχουν αυτή τη στιγμή ούτε τη δυνατότητα ρύθμισης των οφειλών, να παραταθεί η εξόφληση ή η δυνατότητα ρύθμισης των οφειλών τους προς τους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας μέχρι 30/9/2020».
Προς κ. Παπαλό: «Αντιμετωπίζοντας τη νέα κανονικότητα, οφείλουμε να στηρίξουμε τις τοπικές επιχειρήσεις και να τις διευκολύνουμε με κάθε τρόπο, έτσι ώστε η επαναλειτουργία τους να γίνει ομαλά και με τα λιγότερα προβλήματα. Αντιλαμβανόμενοι τον κοινωνικό σας ρόλο, παρακαλούμε αυτήν την περίοδο να μην προχωρήσετε σε καμία προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης λόγω οφειλών των επιχειρήσεων, μέχρι 30/9/2020. Επιπλέον, μεριμνήστε ώστε οι διακανονισμοί οφειλών να παραμείνουν ενεργοί, ακόμα και σε περίπτωση καθυστέρησης πληρωμής της δόσης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass