Παρέδωσαν μάσκες σε συλλόγους των Φαρσάλων

Προσφορά των Μαραθωνοδρόμων Λάρισας

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2020 15:50

Σε μία ξεχωριστή κίνηση σε συλλόγους της επαρχίας Φαρσάλων, προχώρησε ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων ν. Λάρισας, σε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη την εποχή του κορονοϊού, προσφέροντας ειδικές επαναχρησιμοποιούμενες μάσκες.


Συγκεκριμένα, από τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας παρευρέθηκαν στα Φάρσαλα οι κ. Απόστολος Γούλας και Κώστας Γκέτσιος, οι οποίοι μετέβησαν στα γραφεία του Ιεραποστολικού Συλλόγου Φαρσάλων «Παναγία η Ελεούσα» και συνοδευόμενοι από τους δρομείς των Φαρσάλων κ.κ. Αγγελόπουλο Νίκο, Γεροδήμου Όλγα, Ευθυμίου Πανωραία, Θανόπουλο Χρήστο και Καψιώχα Άγγελο, παρέδωσαν 150 επαναχρησιμοποιούμενες ειδικές μάσκες στην πρόεδρο του συλλόγου κ. Στέλλα Τσαλούκη, η οποία τους ευχαρίστησε για την ευγενική τους χορηγία. Επίσης, δώρισαν μάσκες και στον Φαρσαλινό σύλλογο δρομέων, για τις ανάγκες των μελών του.
Η κ. Στέλλα Τσαλούκη για τη συγκεκριμένη κίνηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα δήλωσε στην «Ε» τα εξής: «Ο Ιεραποστολικός Σύλλογος Φαρσάλων, ευχαριστεί τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων νομού Λάρισας για την προσφορά 150 τεμαχίων μασκών. Η εξόρμησή τους στα Φάρσαλα αυτή τη φορά δεν ήταν για εκγύμναση του σώματος, αλλά για την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών που το έχουν ανάγκη. Η Ιεραποστολή Φαρσάλων, δέχτηκε με πολλή συγκίνηση και ευγνωμοσύνη τη συγκεκριμένη προσφορά προς τα μέλη της, και εύχεται στους δρομείς να συνεχίσουν το θεάρεστο έργο ζωής που επιτελούν για την υγεία του σώματος και της ψυχής».
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων νομού Λάρισας κ. Απόστολος Γούλας δήλωσε: «Συνεχίζουμε τη δράση που ξεκινήσαμε από τη Λάρισα, δημιουργώντας και προσφέροντας δωρεάν προστατευτικές μάσκες, σε έναν διαφορετικό αγώνα αυτή τη φορά, αγώνα για υγεία, ζωή και ασφάλεια σε όσους το έχουν ανάγκη».

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε») Του Γ. Γκαντέλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass