«Χαρά Θεού» τα παράλια του Δήμου Τεμπών

Ολα καθαρά και χωρίς συνωστισμό για βουτιές στη θάλασσα *Ο αντιδήμαρχος Γιώργος Νικόλαου στην «ΕτΔ»: Εξετάζουμε μειώσεις δημοτικών και τελών για ξαπλώστρες *Συνεργασία Δήμου και Συλλόγου Τουριστικών Επιχειρήσεων

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2020 17:15
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Τουριστικών Επιχειρήσεων  Κάτω Ολύμπου κ. Φάνης Βουλιώτης  και ο αντιδήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Νικολάου Ο πρόεδρος του Συλλόγου Τουριστικών Επιχειρήσεων Κάτω Ολύμπου κ. Φάνης Βουλιώτης και ο αντιδήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Νικολάου

‘Όλα έτοιμα στον Δήμο Τεμπών και ειδικότερα στα παράλια ενόψει της φετινής καλοκαιρινής περιόδου. Ο Δήμος Τεμπών με επικεφαλής τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Νικολάου προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε οι παραλίες σε Μεσάγγαλα,

Καστρί Λουτρό και Κουλούρα να δεχτούν εκδρομείς και μόνιμους κατοίκους, πάντα βάσει των αποφάσεων της Πολιτείας για τον κορονοϊό, ώστε να απολαύσουν το καλοκαίρι, μακριά από συνωστισμό και τηρώντας τις προφυλάξεις προσωπικής ασφάλειας, για ένα μπάνιο στη θάλασσα.

Επίσης, γίνεται ο καθαρισμός της παραλίας του Δήμου Τεμπών σε τέτοιο βάθος και τέτοια έκταση, κάτι που επιθυμούν οι κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής.
Ολοκληρώνονται και αντικαθίστανται οι κολόνες ηλεκτροφωτισμού και ενισχύεται ο φωτισμός σε κομμάτια της παραλίας, ενώ ο Δήμος έθεσε σε λειτουργία το σάρωθρο.
Ειδικά φέτος, δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στη συλλογή των απορριμμάτων, στο πλύσιμο και την απολύμανση των κάδων. Επίσης ο Δήμος έχει παραγγείλει αρκετούς καινούριους κάδους και είναι στη διαδικασία για την αγορά ενός καινούριου απορριμματοφόρου.
Επιπλέον καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να εξασφαλιστούν ξανά, κάτι που αξίζει στην περιοχή: Γαλάζιες σημαίες.
Μιλώντας στην «ΕτΔ» ο αντιδήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Νικολάου σημειώνει: «Η υπόθεση της πανδημίας έχει δύο σκέλη, το υγειονομικό και το οικονομικό. Στο κομμάτι του υγειονομικού σε κεντρικό επίπεδο και κυρίως σε επίπεδο Δήμου τα πήγαμε άριστα. Αυτό που πρέπει να αντιμετωπίσουμε τώρα είναι το πώς θα μπορέσουμε να απαλύνουμε τους επαγγελματίες και ειδικότερα τους επαγγελματίες του τουρισμού, από κάποια οικονομικά βάρη που θα προκύψουν από την αναστολή της λειτουργίας των επιχειρήσεών τους.
-Με τον δήμαρχο κ. Γιώργο Μανώλη και τον πρόεδρο του Συλλόγου Τουριστικών Επιχειρήσεων Κάτω Ολύμπου κ. Φάνη Βουλιώτη εξετάζουμε:
-Τη μείωση τελών της παραλίας για ξαπλώστρες ή τον διπλασιασμό των μέτρων στην περσινή τιμή.
- Μείωση των δημoτικών τελών.
-Αυξημένες παροχές καθαριότητας.
-Ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με όλα τα μέλη που ασχολούνται σε αυτόν τον κλάδο. Για να υπάρχει άμεση αλληλοπληροφόρηση και κατάθεση προτάσεων, ανάδειξη προβλημάτων, που για κάποιον λόγο δεν έχουν επισημανθεί ακόμη και προτάσεις για την καλύτερη διαχείριση της καθημερινότητας.
-Άλλες λειτουργικές παρεμβάσεις, που επεξεργάζεται προσωπικά ο δήμαρχος κ. Γιώργος Μανώλης, που θα ανακοινωθούν.
Και ο κ. Νικολάου σημειώνει: «Θα ήθελα να κάνω μία έκκληση στους κατοίκους των Μεσαγγάλων, Καστρί Λουτρού και Κουλούρας.
Όσο και να προσπαθήσει ο Δήμος να διατηρήσει τους παραλιακούς οικισμούς του καθαρούς, αν δεν τηρήσουμε κάποιους κανόνες θα έχουμε και εμείς την ευθύνη των πράξεών μας.
Οι κάτοικοι οφείλουν να φροντίσουν για τον καθαρισμό των οικοπέδων τους, να προσέχουν τους κάδους απορριμμάτων και να είναι τα απορρίμματα σε σακούλες καλά κλεισμένες. Γενικά να φροντίζουν για την καθαριότητα των παραλιών.
Είναι στο χέρι μας να διατηρήσουμε την παραλία μας καθαρή. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τα καλοκαίρια μας πιο όμορφα.
Ας αποδείξουμε επιτέλους, ότι την παραλία μας τη σεβόμαστε και την αγαπάμε και δεν μένουμε στα λόγια.
Και ο κ. Νικολάου κατέληξε: «Επιτρέψτε μου στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω και προσωπικά τον δήμαρχό μας Γιώργο Μανώλη, για την άψογη συνεργασία μας. Με τη συγκατάθεσή του, τη βοήθεια και τη στήριξή του, υλοποιούμε τα αιτήματα των πολιτών του Δήμου μας».

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε» Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass