Παράσταση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ για τον Ι.Ν. στο πρώην στρατόπεδο «Λουμάκη»

Δημοσίευση: 28 Μαϊ 2020 17:14

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
(Του ανταποκριτή μας Φωτ. Καραγιάννη)

Παράσταση διοργάνωσαν το ΠΑΜΕ και άλλα τοπικά σωματεία - σύλλογοι στον δήμαρχο κ. Βασίλη Τσιάκο, διαμαρτυρόμενοι για απόφαση της Δημοτικής Αρχής να αλλάξει τη χρήση τμήματος περίπου ενός στρέμματος του πρώην στρατοπέδου «Λουμάκη» προκειμένου αυτό να διατεθεί στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων ώστε εκεί να ανεγερθεί νέος Ιερός Ναός του Αγίου Σεραφείμ πολιούχου της Καρδίτσας.


Η κινητοποίηση στην οποία συμμετείχαν αρκετά μέλη του συνδικαλιστικού φορέα που πρόσκειται στο ΚΚΕ, έλαβε χώρα στο γραφείο του δημάρχου όπου παρευρίσκονταν και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας κ. Γιώργος Μάττας ο οποίος εισηγήθηκε το θέμα.
Ο εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ κ. Στέλιος Σαριδάκης μαζί με άλλους εκπροσώπους σωματείων και συλλόγων που συμμετείχαν στην παράσταση, απευθύνθηκαν στον δήμαρχο και του κατέθεσαν ψήφισμα με το αίτημα να μην προχωρήσει σε αλλαγή χρήσης της αναφερόμενης έκτασης στο «Λουμάκη», καθώς αυτό προορίζεται για τη δημιουργία άλσους αναψυχής -πολυχώρου εκδηλώσεων και αθλητικών δραστηριοτήτων που έχει ανάγκη η πόλη.
Από την πλευρά του ο κ. Τσιάκος, επισήμανε πως η βούληση του ίδιου και της Δημοτικής Αρχής είναι να γίνει ο Ιερός Ναός, δεδομένου ότι δεν αλλάζει σε καμία περίπτωση την φυσιογνωμία του μελλοντικού άλσους, ούτε θα εμποδίσει οποιαδήποτε άλλα έργα αξιοποίησης του πρώην στρατοπέδου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass