«Οχι στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο Γαρδίκι»

Αναφέρει ανακοίνωση της «Θεσσαλία – Πράσινη Περιφέρεια»

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2020 16:54

Την τεράστια αναστάτωση των κατοίκων στα χωριά του ορεινού όγκου του Ασπροποτάμου συμμερίζεται ο περιφερειακός σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης “Θεσσαλία – Πράσινη Περιφέρεια”, κ. Αθανάσιος Ακρίβος, αναφορικά με την είδηση που έχει κυκλοφορήσει ότι κυοφορείται η εγκατάσταση ανεμογεννητριών στις κορυφές των βουνών της ευρύτερης περιοχής.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση «ο κ. Ακρίβος έχει διατυπώσει ξεκάθαρα τη θέση της παράταξης για τις ανεμογεννήτριες ότι θα πρέπει να σέβονται το φυσικό και ανθρωπογενές περιβάλλον και για να είναι οικολογική η παραγωγή ενέργειας θα πρέπει να αφορά μόνο την οικεία περιοχή παραγωγής. Αυτοί οι κανόνες δεν τηρούνται σε καμία περίπτωση και για αυτόν τον λόγο η “Θεσσαλία – Πράσινη Περιφέρεια” θα “πολεμήσει” με όλες της τις δυνάμεις ώστε να μην προχωρήσουν αυτοί οι σχεδιασμοί που θα καταστρέψουν την πανέμορφη περιοχή. Η “Θεσσαλία – Πράσινη Περιφέρεια” μέσω του επικεφαλής της, περιφερειακού συμβούλου, κ. Ακρίβου θα καταθέσει σχετική Επερώτηση στην προσεχή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ώστε να υπάρχει και επίσημη ενημέρωση από πλευράς Περιφέρειας και θα ζητήσει από όλα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου να ταχθούν κατά της εγκατάστασης των ανεμογεννητριών στα βουνά του Ασπροποτάμου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass