Ανοιξαν τα ιαματικά Λουτρά Σμοκόβου

Δημοσίευση: 03 Ιουλ 2020 19:54

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
(Του ανταποκριτή μας Φώτη Καραγιάννη)
Τις εξαιρετικές θεραπευτικές ιδιότητες των ιαματικών πηγών των Λουτρών Σμοκόβου μπορεί ν’ απολαύσει το κοινό τα οποία λειτουργούν με βάση τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.


Η επίσημη έναρξη και τα εγκαίνια της λουτρικής περιόδου 2020 πραγματοποιήθηκαν την 1η Ιουλίου, εορτή των Αγίων Αναργύρων πολιούχων των Λουτρών στην όμορφη πλατεία των Λουτρών Σμοκόβου.
Της τελετής χοροστάτησε ο πρωτοπρεσβύτερος π. Ηλίας Γώγος μετά του πατέρα Δημ. Τσιγκινού και άλλων ιερέων .
Παρευρέθηκαν ο προέδρος του Δ.Σ κ. Δημοσθένης Κατσής, ο κ. Νικ. Ντίτορας Διαχ. Αποκεντρ. Δ/σης Περιφέρειας Θεσσαλίας & Στ.Ελλαδας, ο κ. Νικ. Καραγιάννης θεματικός αντιπεριφερειάρχης Κοιν. Πρόνοιας, ο κ. Κων. Κουσκούκης καθ. Δερματολογίας και άλλοι εκπρόσωποι αρχών και φορέων.Ο κ. Κατσής μίλησε για την μεγάλη ιστορία των λουτρών καθώς και για την κατάσταση του σήμερα. Επίσης ο θεματικός αντ/ρχης κ. Νικ. Καραγιάννης εξήρε το έργο που γίνεται στα Λουτρά και δήλωσε την αμέριστη βοήθεια από πλευράς της Περιφέρειας. Ακόμη ο κ. Ντίτορας εξήρε τη φυσική ομορφιά του χώρου και τόνισε τη συνεισφορά του προσωπικού στην εξυπηρέτηση των επισκεπτών, ειδικά των ηλικιωμένων. Τέλος ο κ.Κουσκούκης ως ιατρός και ειδικός στην Ιαματική Ιατρική αναφέρθηκε στη μεγάλη αξία των ιαματικών νερών Σμοκόβου, ειδικά στην εισπνευσοθεραπεία, αναφέροντας ότι είναι τα καλύτερα στην Ευρώπη!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass