Σύντομες Ειδήσεις

Δημοσίευση: 07 Ιουλ 2020 15:04

Στη Λάρισα την Πέμπτη ο υπ. ΕσωτερικώνΤάκης Θεοδωρικάκος

Στη Λάρισα έρχεται μεθαύριο Πέμπτη 9 Ιουλίου ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος και θα έχει σειρά συναντήσεων. Συγκεκριμένα θα συναντηθεί με δημάρχους της Π.Ε. Λάρισας όπως και με το Δ.Σ. της ΠΕΔ, ενώ θα έχει συνάντηση και με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό.

 

Συνέλευση ΕΙΝΚΥΛ στο ΓΝΛ
Έκτακτη Γενική Συνέλευση σήμερα στις 12:00 συγκαλεί στο αμφιθέατρο του ΓΝΛ η ΕΙΝΚΥΛ. Κύριο θέμα της συνέλευσης είναι η συνεχής και ακραία υποβάθμιση του Νοσοκομείου και η παντελής, ύποπτη αδιαφορία της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Υγείας για τα προβλήματα του Νοσοκομείου. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «είναι τραγικό περισσότερο από έναν χρόνο το ΓΝΛ να λειτουργεί χωρίς Διοικητικό Συμβούλιο, με αποτέλεσμα ακόμα και στοιχειώδεις λειτουργικές διαδικασίες να καθίστανται σοβαρά δυσεπίλυτα προβλήματα». Εξάλλου μεθαύριο Πέμπτη στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας στην πύλη του Νοσοκομείου με σκοπό την ανάδειξη του προβλήματος και την απαίτηση λύσης.

 

Εκδηλώσεις τιμής του Συλλόγου Κυπρίων για τις μαύρες επετείους
Με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 46 χρόνων από τις μαύρες επετείους του Ιουλίου του 1974, ο Σύλλογος Κυπρίων ν. Λάρισας διοργανώνει εκδηλώσεις χρέους, μνήμης και τιμής τη Δευτέρα 20 Ιουλίου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα λάβουν χώρα οι εξής εκδηλώσεις:
- Ώρα 10.15 π.μ.: Εθνικό μνημόσυνο για τους πεσόντες και παράκληση διά την απελευθέρωση των αιχμαλώτων, την επιστροφή των προσφύγων εις τας εστίας τους και την εκδίωξη του Τούρκου εισβολέως εκ της Νήσου ημών στον ιερό ναό του Προφήτη Ηλιού (πλ. Εργατικής Πρωτομαγιάς).
Ομιλία από τον Δρ. Παιδαγωγικής /Διευθύνοντα σύμβουλο Εκπαιδευτηρίων Μ.Ν. Ράπτου κ. Ράπτη Νικόλαο.
- Ωρα 11.30 π.μ.: Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων, στην πλατεία Αγαμέμνονα Μπλάνα.
- Ενός λεπτού σιγή – Εθνικός Ύμνος.

 

Εκλογοαπολογιστική συνέλευση Πολυτέκνων

Εκλογοαπολογιστική τακτική γενική συνέλευση θα γίνει σήμερα Τρίτη 7 Ιουλίου και ώρα 14:00 στα γραφεία του Συλλόγου Πολυτέκνων Λάρισας και Περιχώρων (Ηπείρου 83) στη Λάρισα. Σε περίπτωση μη απαρτίας επαναληπτική θα γίνει τη Δευτέρα 13 Ιουλίου, ώρα 14:00, και εκ νέου, σε περίπτωση μη απαρτίας, τρίτη συνέλευση την Κυριακή 19 Ιουλίου, ώρα 11:00 π.μ. στο Επιμελητήριο Λάρισας, (Παπακυριαζή 44). Αντικείμενο της Συνέλευσης είναι ιδίως ο διοικητικός απολογισμός του Διοικητικού Συμβουλίου για την τριετία, ο οικονομικός απολογισμός του λήξαντος έτους και ο προϋπολογισμός του επόμενου έτους, η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής για την Οικονομική Διαχείριση, καθώς και η εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τη διεξαγωγή αρχαιρεσιών για την εκλογή των μελών του Δ.Σ., της Εξελεγκτικής Επιτροπής και των εκπροσώπων στην ΑΣΠΕ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass