Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κλιμάκιο ΚΚΕ σε χαλαζόπληκτες περιοχές

Δημοσίευση: 08 Ιουλ 2020 16:35

KAΡΔΙΤΣΑ (Tου ανταποκριτή μας)  
Κοντά στους πληγέντες αγρότες του Φύλλου Καρδίτσας βρέθηκε κλιμάκιο της Τ.Ε του ΚΚΕ με επικεφαλής τον γραμματέα Νίκο Τέγο και τον δημοτικό σύμβουλο Παλαμά εκλεγμένο με τη Λαϊκή Συσπείρωση Βασίλη Μητράκο.

Συνομίλησαν με κατοίκους του χωριού και τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας για τις μεγάλες καταστροφές σε αγροτικές καλλιέργειες που προκλήθηκαν από την ισχυρή χαλαζόπτωση των τελευταίων ημερών. Όπως τόνισαν και οι ίδιοι είναι η τρίτη κατά σειρά χαλαζόπτωση που έπληξε τόσο το Φύλλο όσο και τα γύρω χωριά την τελευταία περίοδο.
Όπως διαπιστώθηκε και από την επί τόπου επίσκεψη του κλιμακίου σε καλλιέργειες της περιοχής, η καταστροφή αγγίζει το 100% κι έρχεται να επιδεινώσει την ήδη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκονται ο μικρομεσαίοι αγρότες εξαιτίας του υψηλού κόστους παραγωγής και των πολύ χαμηλών τιμών των αγροτικών προϊόντων.
Η ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ εξέφρασε τη συμπαράστασή της στα δίκαια αιτήματα των αγροτών και απαιτεί την άμεση αποζημίωσή τους από τον ΕΛΓΑ στο 100% χωρίς καθυστερήσεις.

Σχετικά Άρθρα