Με επίλεκτους αστυνομικούς στελεχώνεται το Α.Τ. Σοφάδων

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΜΕ ΤΣΙΑΡΑ ΚΑΙ ΣΚΑΡΛΟ

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2020 16:15

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Τη λήψη συγκεκριμένων μέτρων για ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών των Σοφάδων αποφάσισαν στο πλαίσιο συνάντησης, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης με τον Δήμαρχο Σοφάδων κ. Θάνο Σκάρλο και τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κώστα Τσιάρα.


Στη συνάντηση που έγινε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο Σοφάδων και άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, με κυριότερα αυτά της αυξημένης παραβατικότητας που παρατηρούνται λόγω των ιδιαιτεροτήτων της περιοχής. Ο κ. Σκάρλος έθεσε ως προτεραιότητα το ζήτημα της ασφάλειας και της προστασίας των πολιτών και των επιχειρήσεων που είναι εγκατεστημένες στον δήμο ενημερώνοντας τον κ Χρυσοχοΐδη για την αναγκαιότητα της ενίσχυσης του ΑΤ Σοφάδων με ανθρώπινο δυναμικό και εξοπλισμό που είναι απαραίτητος για την τέλεση των απαιτητικών καθηκόντων των αστυνομικών. Ο Υπουργός κατά τη διάρκεια της συζήτησης έθεσε τους άξονες ενός γενικότερου σχεδίου  αστυνόμευσης.  Ο ίδιος δεσμεύθηκε για ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων που καλύπτουν την περιοχή και εφαρμογή ενός σχεδίου προστασίας για τον Δήμο Σοφάδων. Ένα σχέδιο ικανό να οδηγήσει στην ουσιαστική μείωση της της παραβατικότητας. Ο  κ. Χρυσοχοΐδης ανακοίνωσε στον Δήμαρχο Σοφάδων ότι θα συσταθεί επιχειρησιακή ομάδα επίλεκτων αστυνομικών που θα επιφορτιστεί αποκλειστικά με τη φύλαξη του δήμου Σοφάδων, ενισχύοντας τις υπάρχουσες αστυνομικές δυνάμεις. Η αστυνομική ομάδα, σύμφωνα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη πρόκειται να δημιουργηθεί το αμέσως επόμενο διάστημα και θα προκύψει μετά από εξειδίκευση των αναγκών  μέσα από συνεννόηση  του υπουργείου με τον Δήμο Σοφάδων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass