ΤΡΙΚΑΛΑ

«Πράσινο φως» για προσλήψεις στον Δήμο

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2020 18:07

ΤΡΙΚΑΛΑ (Της ανταποκρίτριάς μας)
Για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα συνολικά για 12 θέσεις για την κάλυψη εποχικών ή άλλων περιοδικών ή πρόσκαιρων αναγκών της Διεύθυνσης Καθαριότητας-Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Τρικκαίων, συζήτησε το Δημοτικό Συμβούλιο την περασμένη Τρίτη, στην προγραμματισμένη βραδινή συνεδρίασή του.

Πιο συγκεκριμένα, αφορά στην πρόσληψη με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας έως οκτώ (8) μηνών για την κάλυψη των παραπάνω αναγκών. Με σχετικό έγγραφο της Διεύθυνσης Καθαριότητας Περιβάλλοντος και Αγροτικής Ανάπτυξης η πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού κρίνεται επιβεβλημένη επειδή το υφιστάμενο προσωπικό δεν επαρκεί για την ολοκληρωμένη στελέχωση της υπηρεσίας. Η πρόσληψη του παραπάνω προσωπικού θα γίνει σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών από την ημερομηνία πρόσληψης και η σχετική ανακοίνωση για την πλήρωση των θέσεων θα δημοσιευτεί μετά τον απαιτούμενο έλεγχο και την έγκριση του ΑΣΕΠ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass