Πενήντα νέα ποδήλατα στα Τρίκαλα

Διατίθενται δωρεάν σε όποιον τα χρειαστεί μέχρι 3 ώρες

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2020 15:36

ΤΡΙΚΑΛΑ (Της ανταποκρίτριάς μας)
Με 50 νέα ποδήλατα «εξοπλίστηκε» ο Δήμος Τρικκαίων, τα οποία προμήθευσε η Αστική Ανάπτυξη ΑΕ του Δήμου και τα οποία διατίθενται στο infopoint, στην Κεντρική πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου.


Πρόκειται, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, για ανανέωση των ποδηλάτων που Τρικαλινοί/ές και επισκέπτες/τριες απολαμβάνουν να χρησιμοποιούν, είτε για τις δουλειές τους είτε για τις ποδηλατοβόλτες τους στην πόλη.
Ήδη οι πρώτοι επισκέπτες που βρέθηκαν στην πόλη μετά την καραντίνα, αλλά και οι κάτοικοι, προμηθεύονται δωρεάν όπως πάντα τα ποδήλατα, με ανώτατο όριο χρήσης τις τρεις ώρες και με την αστυνομική τους ταυτότητα. Επίσης διατίθενται κράνη, ένα διπλό ποδήλατο, αλλά και καθίσματα για τα μικρά παιδιά. Μάλιστα για όποιον χρειάζεται αποθηκευτικό χώρο, η e-trikala μέσω του προγράμματος Cities-4-People έχει προνοήσει να δημιουργήσει ειδικά ερμάρια με προσωπικό κωδικό. Σε αυτά, ο καθένας μπορεί να αφήνει για μικρό χρονικό διάστημα τα ψώνια, τις αποσκευές του και να συνεχίζει τις δουλειές του ή τις βόλτες του στην πόλη. Επίσης, διατίθεται και ηλεκτρική φορητή συσκευή που μετατρέπει ένα αναπηρικό αμαξίδιο σε ηλεκτρικό σκούτερ.
Στο infopoint επίσης παρέχονται πληροφορίες και δίνονται δωρεάν φυλλάδια και έντυπο υλικό για τα Τρίκαλα και τα αξιοθέατα του Δήμου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass