Δωρεά εταιρείας για τηλεφροντίδα

Στον Δήμο Τρικκαίων για στήριξη μοναχικών συμπολιτών

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2020 18:08

ΤΡΙΚΑΛΑ
(Της ανταποκρίτριάς μας)
Με μια κίνηση ουσίας, η ελληνική Legrand - εταιρεία ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, ενίσχυσε τον Δήμο Τρικκαίων για το πρόγραμμα τηλεφροντίδας του.

Στον πιο κατάλληλο χώρο, τον κόμβο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας GiSeMi Hub την προηγούμενη εβδομάδα ο γενικός διευθυντής της εταιρείας στη χώρα μας, κ Σωτήρης Τζαμάρας, δώρισε στον δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου, 20 συσκευές επικοινωνίας. Οι συσκευές αφορούν σε άμεση επικοινωνία μοναχικά διαβιούντων Τρικαλινών, με τους υπεύθυνους του προγράμματος τηλεφροντίδας του Δήμου Τρικκαίων που υλοποιεί η e-trikala ΑΕ. Στόχος, η βελτίωση της επικοινωνίας και κυρίως, της ποιότητας ζωής των Τρικαλινών που θα κάνουν χρήση.
Ο κ. Παπαστεργίου, ευχαριστώντας τον κ. Τζαμάρα, υπενθύμισε την αξία της προσφοράς και της δωρεάς στον Δήμο Τρικκαίων, προς όφελος των συμπολιτών και της κοινωνίας.
Στη διάρκεια του lockdown ο Δήμος Τρικκαίων ενίσχυσε την πρόνοια και τη φροντίδα σε Τρικαλινούς/ές, αναπτύσσοντας, εμπλουτίζοντας και εξειδικεύοντας δράσεις κοινωνικής μέριμνας, στεκόμενος δίπλα σε κάθε ανάγκη (τρόφιμα, αγορές, στήριξη, Βοήθεια Στο Σπίτι, ActiveAge κ.ά.)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass