Νέα μελέτη για την έξοδο της Καρδίτσας στον Ε 65

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2020 18:34

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Ολοκληρώνονται  από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι διαδικασίες δημοπράτησης, προκειμένου να συμβασιοποιηθεί η μελέτη ανακατασκευής  οδικού τμήματος μήκους 2 χλμ περίπου, στον άξονα Καρδίτσα -Ρεντίνα, από το πέρας της γέφυρας Σοφαδίτη μετά την Τοπική Κοινότητα Κέδρου, έως τη σύνδεση με τον ανισόπεδο κόμβο  Ανάβρας του αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας Ε 65.


«Με ολοκληρωμένο σχέδιο και στρατηγική, αναβαθμίζουμε έναν βασικό οδικό  άξονα που συνδέει άμεσα την πόλη της Καρδίτσας με τον αυτοκινητόδρομο της Κεντρικής Ελλάδας» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμο χρηματοδοτικό εργαλείο για να σχεδιάσουμε σήμερα, τη Θεσσαλία του αύριο. Με πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας μελετάμε την αναβάθμιση ενός σημαντικού οδικού τμήματος για την πόλη της Καρδίτσας,  που δίνει διέξοδο στον Ε 65, τον αυτοκινητόδρομο που αποτελεί εργαλείο ανάπτυξης για τη Δυτική Θεσσαλία και όλη την Περιφέρεια, δημιουργώντας νέες  συνθήκες στις μεταφορές, το εμπόριο, τον τουρισμό και την αγροτική παραγωγή» προσθέτει ο περιφερειάρχης.
Στο πλαίσιο αναβάθμισης του δρόμου Καρδίτσα- Ρεντίνα, η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει κατασκευάσει έργο βελτίωσης στο οδικό τμήμα Αγιοπηγή – Ζαΐμι, ενώ έχει εκπονηθεί πλήρης μελέτη του οδικού τμήματος Ζαϊμι - Κέδρος, μήκους 14 χλμ περίπου, με τίτλο «Μελέτη οδού Αγιοπηγής προς Κέδρο».
Το έργο «Μελέτη βελτίωσης της επαρχιακής οδού 1- Σύνδεση με αυτοκινητόδρομο Κεντρικής Ελλάδας Ε 65», είναι προϋπολογισμού 244.795,08 ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass