Καθαρισμός ρεμάτων στους Αφέτες

Δημοσίευση: 17 Ιουλ 2020 18:23

ΒΟΛΟΣ
Με την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, συναντήθηκαν χθες  στο γραφείο της, στην Περιφερειακή Ενότητα, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αφετών, κ.κ. Τσαμπάς και Μόσχος, όπου συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με τη Δημοτική Ενότητα Αφετών.


Η κ. Κολυνδρίνη ανέφερε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας προχωρά στον καθαρισμό ρεμάτων στη Δημοτική Ενότητα και στην αντιστήριξη τοιχείου στο δρόμο πριν τη διασταύρωση Αφετών. Η ίδια δεσμεύτηκε για την παραχώρηση ενός απινιδωτή, αλλά και για τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο χωριό των Αφετών, μετά το πέρας των περιοριστικών μέτρων λόγω κορονοϊού.
Τέθηκαν επίσης τα θέματα αντικατάστασης δικτύων ύδρευσης και ανάπλασης της πλατείας του χωριού, με την κ. Κολυνδρίνη να τους ενημερώνει ότι ο Δήμος Νοτίου Πηλίου θα πρέπει να ετοιμάσει και να συντάξει ώριμες μελέτες, προκειμένου αυτές να ενταχθούν σε κάποιο χρηματοδοτικό πρόγραμμα όπως είναι για παράδειγμα το πρόγραμμα «Τρίτσης», για το οποίο ενημερώθηκαν πριν λίγες μέρες στο Κιλελέρ από τον Υπουργό Εσωτερικών.
Η κ. Κολυνδρίνη τους ενημέρωσε συνολικά για την πορεία των ασφαλτικών έργων που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Δήμο Νοτίου Πηλίου, συνολικού προϋπολογισμού 1 εκ. ευρώ, αλλά και για παρεμβάσεις που έχει κάνει η Περιφέρεια, όπως καθαρισμό ρεμάτων κοπή χόρτων, συντήρηση οδικού δικτύου, κ.λ.π.
Σε δηλώσεις της ανέφερε «Έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία με το Τοπικό Συμβούλιο των Αφετών και αυτό θα συνεχισθεί και τα επόμενα χρόνια. Συζητήσαμε θέματα που απασχολούν το χωριό και από κοινού αναζητούμε λύσεις για ένταξη έργων σε χρηματοδοτικά προγράμματα. Ως Περιφέρεια Θεσσαλίας επιδιώκουμε τις συνεργασίες και μόνο μέσα από αυτές θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε έργα, έργα χρήσιμα προς όφελος των πολιτών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass