Εργασίες επισκευής-συντήρησης στα Σχολεία του Δήμου Σκιάθου

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2020 15:51

ΒΟΛΟΣ
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται από τον Δήμο Σκιάθου οι εργασίες επισκευής & συντήρησης των Σχολείων του νησιού.


Η Δημοτική Αρχή-αναφέρει σχετική ανακοίνωσή της -  έχοντας ως προτεραιότητα τη συντήρηση και τον ευπρεπισμό των σχολικών κτιρίων όλων των σχολικών βαθμίδων, με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητώνκαι του εκπαιδευτικού προσωπικού, έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να εξασφαλιστούν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Μετά από πολλά χρόνια, πραγματοποιούνται φέτος εργασίες στο κτίριο του Γυμνασίου – Λυκείου Σκιάθου. Ήδη έχει ολοκληρωθεί ο ελαιοχρωματισμός εσωτερικών και εξωτερικών επιφανειών του σχολείου με οικολογικές βαφές, η συντήρηση των μεταλλικών κιγκλιδωμάτων στις περιφράξεις και άλλες εργασίες ευπρεπισμού της σχολικής μονάδας.
Ο Δήμος Σκιάθου, σε συνεργασία με τις σχολικές επιτροπές, με μεθοδικότητα και αποτελεσματικότητα συνεχίζει και εντείνει την προσπάθεια για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών στην εκπαίδευση στον τόπο μας. Με τα έργα αυτά, δημιουργούμε καλύτερες και ασφαλέστερες συνθήκες λειτουργίας στα σχολεία μας, με γνώμονα πάντα, ότι η σημαντικότερη επένδυση για το μέλλον του τόπου μας, είναι η επένδυση στον τομέα της Παιδείας. Ο Δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας, ευχαριστεί θερμά τον Αντιδήμαρχο Αναπτυξιακών Προγραμμάτων,Υποδομών & Τεχνικών Έργων Γιάννη, Τσανάκα για την αποτελεσματικότητα και τις συντονισμένες ενέργειες που αφορούν στο σχεδιασμό και την υλοποίηση των εργασιών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass