Ασφαλτος στην επαρχιακή οδό ΔΕΛΤΑ Καρδίτσας – Παλαμά

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2020 15:25

Με γρήγορους ρυθμούς συνεχίζεται η κατασκευή του οδικού έργου ΔΕΛΤΑ Καρδίτσας – Παλαμά, στο πλαίσιο του οποίου πραγματοποιούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης στην παράκαμψη Γοργοβιτών.

Το έργο επισκέφτηκε ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καρδίτσας κ. Κωστής Νούσιος, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία των εργασιών:«Προχωρούμε με γοργούς ρυθμούς το έργο ΔΕΛΤΑ Καρδίτσας – Παλαμά και αυτήν τη στιγμή αγγίζουμε το 45% της ολοκλήρωσής του. Ολοκληρώνουμε σταδιακά τις εργασίες ασφαλτόστρωσης, σ’ ένα τόσο σημαντικό έργο, προϋπολογισμού σχεδόν 14 εκατ. ευρώ. Με μήκος 9,2 χλμ. και με ένα δίκτυο παράπλευρων οδών μήκους 11 χλμ. αποτελεί εργαλείο σημαντικής προόδου στον τομέα της οδικής ασφάλειας και της ταχύτερης μεταφοράς προϊόντων. Σε συνεργασία με τους περιφερειακούς συμβούλους και τη Δ/νση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Καρδίτσας, προχωρούμε ένα οδικό έργο που θα εξυπηρετήσει τις ανθρώπινες κοινότητες στον άξονα Καρδίτσα, Παλαμά, Φαρκαδόνα, Τρίκαλα. Έργο που είναι απόλυτα εναρμονισμένο με το χρονοδιάγραμμά του και αναδεικνύει άμεσα την πλήρη αξιοποίηση του εργαλείου του ΕΣΠΑ. Σ’ αυτό αποτυπώνεται η πολιτική της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού για τη δημιουργία ενός σύγχρονου αυτοκινητόδρομου, που θα συνδεθεί και με την Ε-65, και που δημιουργεί προϋποθέσεις ανάπτυξης για τη συγκεκριμένη περιοχή».

 

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
(Του ανταποκριτή μας Φώτη Καραγιάννη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass