Από το κάμπινγκ στα… δικαστήρια

ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ 30 ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΩΝ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑ

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2020 20:23

Από την παραλία όπου κατασκήνωσαν θα βρεθούν τελικά στα Δικαστήρια τριάντα Βολιώτες, σε βάρος των οποίων βεβαιώθηκαν παραβάσεις για παράνομη κατασκήνωση.


Τις παραβάσεις βεβαίωσαν αστυνομικοί του Τμήματος Βορείου Πηλίου μετά από έλεγχο στην παραλία της «Παρίσαινας» που βρίσκεται κοντά στο Χορευτό Πηλίου, παραλία που τους θερινούς μήνες επιλέγεται από παραθεριστές με σκοπό την ελεύθερη κατασκήνωση (κάμπινγκ).
Ο έλεγχος των αστυνομικών για παράνομους κατασκηνωτές στην παραλία της «Παρίσαινας» έγινε προχθές σε 36 συνολικά κατασκηνωτές, για να βεβαιωθούν συνολικά τριάντα παραβάσεις (πλημμεληματικού χαρακτήρα) για παράνομη κατασκήνωση.
Οι έλεγχοι της αστυνομίας συνήθως γίνονται μετά από καταγγελίες πολιτών ή και επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού σύμφωνα και με τον νόμο 4403/2016 («Απλούστευση διαδικασιών λειτουργίας τουριστικών επιχειρήσεων και τουριστικών υποδομών, ειδικές μορφές τουρισμού και άλλες διατάξεις») που μεταξύ άλλων αφορά και στην «παράνομη κατασκήνωση».
Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος των κατασκηνωτών θα υποβληθούν στην Εισαγγελία Μαγνησίας με αποτέλεσμα το επόμενο διάστημα οι 30 νεαροί κατασκηνωτές να οδηγηθούν ενώπιον των Δικαστηρίων.
Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass