Ενα ακόμα μηχάνημα στη μάχη κατά του Covid-19

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ INTERCOMM FOODS SA ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2020 16:10

Οι ιατροί της Αναισθησιολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας έχοντας επωμιστεί αποκλειστικά την ιατρική πράξη της διασωλήνωσης των βαρέως πασχόντων ασθενών με Covid-19 είναι εκτεθειμένοι σε μεγάλο κίνδυνο επιμόλυνσης. Με

τη δωρεά του μηχανήματος βίντεο λαρυγγοσκόπησης παρέχεται στους αναισθησιολόγους ένα επιπλέον μέσο ασφάλειας στη μάχη κατά του Covid-19.
Η διευθύντρια Αναισθησιολογικής Κλινικής ΠΓΝΛ και διευθύντρια Χειρουργικού Τομέα ΠΓΝΛ Ελένη Αρναούτογλου, εκ μέρους της Αναισθησιολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας Intercomm Foods SA κ. Ελευθέριο Σαΐτη, τους διευθύνοντες συμβούλους κ. Αστέριο Τσαγκούλη και κ. Ιωάννα Σαΐτη για τη δωρεά αυτή με στόχο την ενίσχυση της ασφάλειας του προσωπικού της, καθώς και τον καθηγητή Ορθοπαιδικής κ. Κωνσταντίνο Μαλίζο για την πολύτιμη αρωγή του στην όλη διαδικασία.
Και καταλήγει λέγοντας: «Στη δύσκολη χρονική συγκυρία που διανύει η χώρα και ειδικότερα η περιοχή μας, η δωρεά της εταιρείας Intercomm Foods SA, μιας εταιρείας που αποδεικνύει συνεχώς ότι ασκεί υπεύθυνη επιχειρηματικότητα για την κοινωνία και τον άνθρωπο έχοντας υψηλό το αίσθημα της συλλογικής ευθύνης, είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. Ευχόμαστε να βρει μιμητές».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass