Να κλείσουν οι εκκρεμότητες στην Κουλούρα

Ζήτησαν τα μέλη του Τοπικού Εξωραϊστικού στη συνέλευσή τους *Παρών και ο δήμαρχος Τεμπών

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2020 18:15

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Παραλίας Κουλούρας, παρουσία πλήθους κόσμου, μελών και φίλων πραγματοποίησε την ετήσια γενική του συνέλευση στον κήπο της καφετέριας «Ζμπούκα», στη συνοικία Καράβια της παραλίας Αιγάνης.


Η πρόεδρος του συλλόγου κ. Γαρυφαλλιά Μπακόλα αναφέρθηκε στην τοποθέτησή της στις κινήσεις που πραγματοποίησε ο σύλλογος για το μείζον θέμα της τακτοποίησης του οικισμού στην παραλία Κουλούρας, τονίζοντας ότι περίπου 200 οικογένειες αγωνιούν για το μέλλον του οικισμού, καθώς υπάρχουν εκκρεμότητες εδώ και καιρό σχετικά με την οικιστική ανάπτυξη στην περιοχή. Τον Φεβρουάριο επισκέφθηκαν παρουσία του δημάρχου Τεμπών κ. Μανώλη, του αντιδημάρχου κ. Νικολάου, του προέδρου της Κοινότητας Κρανιάς κ. Ι. Μήτσιου, βουλευτών του νομού Λάρισας και υπαλλήλων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Τεμπών, τον γενικό γραμματέα κ. Μπακογιάννη, όπου κατέθεσαν τα επιχειρήματά τους για λύση του εν λόγω θέματος. Παράλληλα για το ίδιο θέμα επισκέφθηκαν και τους βουλευτές του Νόμου Λάρισας.
Στη συνέχεια, η κ. Μπακόλα αναφέρθηκε και στα προβλήματα της καθημερινότητας, τα οποία λύνονται συνεχώς και γι’ αυτό ευχαρίστησε τον δήμαρχο κ. Γιώργο Μανώλη, αλλά και τον αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Νικολάου για την άμεση ανταπόκριση και γρήγορη επίλυση των προβλημάτων.
Στη συνέχεια, χαιρετισμό και αναφορές για την περιοχή έκαναν ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Νικολάου, η επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκής Συσπείρωσης» κ. Μαρία Κωστή, ο πρόεδρος κ. Ι. Μήτσιου και άλλοι πολίτες.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε») Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass