Συναγερμός για κλήση στο «112»

Για τον εντοπισμό 82χρονου στον Ασπροπόταμο, που -όμως- πάτησε τον αριθμό κατά λάθος...

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2020 21:03

Μεγάλη επιχείρηση στήθηκε από τις Αρχές για τον εντοπισμό ηλικιωμένου στα ορεινά των Τρικάλων και συγκεκριμένα του Ασπροποτάμου, όταν το κέντρο επιχειρήσεων του 112 δέχθηκε κλήση, την περασμένη Πέμπτη, με το στίγμα να εντοπίζεται μεταξύ Χαλικίου – Ανθοχωρίου και Ανηλίου.


Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αμέσως σήμανε συναγερμός. Στήθηκε επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν τα ΑΤ Καλαμπάκας και Μετσόβου, οι δύο Κινητές Αστυνομικές Μονάδες των Τρικάλων καθώς και η Πυροσβεστική.
Στην περιοχή επικράτησε αναστάτωση και μάλιστα με το που έγινε γνωστό το περιστατικό, στις έρευνες για τον εντοπισμό του ατόμου που βρισκόταν σε ανάγκη συμμετείχαν και κτηνοτρόφοι με τα αγροτικά τους οχήματα καθώς και κάτοικοι της περιοχής.
Τελικά, μετά από πολύωρες έρευνες, άντρες της νεοσυσταθείσας δεύτερης ΚΑΜ εντόπισαν το άτομο στο… σπίτι του! Επρόκειτο για 82χρονο Τρικαλινό, από το Χαλίκι Απροποτάμου, ο οποίος ήταν καλά στην υγεία του, δεν διέτρεχε κάποιο κίνδυνο, ενώ κάλεσε το 112 κατά λάθος, αφού ήταν καταχωρημένος ο αριθμός στο κινητό του.
Γ.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass