Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ζήτησε στήριξη για την πολιτική προστασία

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΟΑΧ

Δημοσίευση: 12 Αυγ 2020 15:45

Τον δήμαρχο Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσα επισκέφτηκε την περασμένη Παρασκευή 7 Αυγούστου ο νέος διοικητής του Κέντρου Εκπαίδευσης Ορεινού Αγώνα Χιονοδρόμων (ΚΕΟΑΧ) ταγματάρχης Γ. Ζιάκας. Ο διοικητής του ΚΕΟΑΧ ενημέρωσε τον δήμαρχο για την ανάληψη

των καθηκόντων του και δήλωσε ότι θα υποστηρίξει την ήδη καλή συνεργασία του Κέντρου με τον Δήμο Ελασσόνας.
Ο δήμαρχος Ελασσόνας έθεσε στον νέο διοικητή το θέμα της αξιοποίησης του χιονοδρομικού κέντρου στον Όλυμπο και ζήτησε τη συνδρομή του Κέντρου στις επιχειρήσεις πολιτικής προστασίας τον χειμώνα, ειδικά στους αποχιονισμούς του οδικού δικτύου της περιοχής.
Όπως σημείωσε ο κ. Ζιάκας, οι εγκαταστάσεις του Κέντρου είναι ανοιχτές στους επισκέπτες, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το φυσικό τοπίο, ενώ τόσο οι αξιωματικοί όσο και οι στρατιώτες της μονάδας είναι στη διάθεση όλων όσοι επιθυμούν να επισκεφτούν το ΚΕΟΑΧ εξασφαλίζοντας γι’ αυτούς τις καλύτερες συνθήκες εξυπηρέτησης και φιλοξενίας.
Ο Δήμαρχος Ελασσόνας ευχαρίστησε τον Διοικητή για την επίσκεψη και του ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
Παρόντες στη συνάντηση ήταν η αντιδήμαρχος Ελασσόνας κ. Φρ. Καρκαβανίδου-Σκρέτα και ο προϊστάμενος τμήματος της Διεύθυνσης Ανάπτυξης Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Π. Ταμουρίδης.

Σχετικά Άρθρα