Αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων στον Δήμο Λίμνης Πλαστήρα

Δημοσίευση: 12 Αυγ 2020 19:08

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
(Του ανταποκριτή μας Φώτη Καραγιάννη)
Ολοκληρώθηκε η συντήρηση και αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων οι οποίες έμειναν για χρόνια ασυντήρητες.

Οι παρεμβάσεις αφορούσαν την ανακατασκευή τριών γηπέδων και συντηρήσεων όλων των άλλων, συνολικού προϋπολογισμού 50.000 ευρώ, αναλυτικά ως εξής:
Στο Λαμπερό, έγινε ανακατασκευή του γηπέδου 5Χ5 με αντικατάσταση του πλαστικού χλοοτάπητα και συντήρηση στο γήπεδο μπάσκετ. Η ανακατασκευή του γηπέδου κόστισε 24.725 ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στον ευρύτερο χώρο την άνοιξη έγινε εκτεταμένη δενδροφύτευση και διαμορφώθηκε ο χώρος για τη σταδιακή μετατροπή του σε Πάρκο Νεολαίας.
Στο Κρυονέρι έγινε ανακατασκευή του γηπέδου μπάσκετ καθώς και του γηπέδου βόλεϊ, το οποίο μετατράπηκε στο πρώτο γήπεδο τένις στην παραλίμνια περιοχή. Η ανακατασκευή κόστισε 15.118 ευρώ. Επίσης σε παρακείμενο των γηπέδων χώρο όπου την τελευταία δεκαετία είχε μετατραπεί σε χωματερή και τόπο εναπόθεσης αδρανών υλικών, έγιναν χωματουργικές εργασίες, εξυγειάνθηκε ο χώρος και είναι έτοιμος για την επέκταση των αθλητικών εγκαταστάσεων και τη δημιουργία αθλητικού πάρκου, όπως σχεδιάζει η δημοτική αρχή.
Τέλος, σε όλες τις κοινότητες έγινε συντήρηση όλων των γηπέδων μπάσκετ, ποδοσφαίρου, βόλεϊ κλπ αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα, με εργασίες βαφής, αντικατάστασης διχτυών, συντήρηση περιφράξεων, μεταλλικών εισόδων, σημάνσεις των γραμμών κλπ, προϋπολογισμού 10.000 ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass