Συνεργασία για τον Ανω Βόλο

Μεταξύ της κ. Κολυνδρίνη και στελεχών της Τοπικής Κοινότητας

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2020 15:49

ΒΟΛΟΣ
Την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, επισκέφθηκαν στο γραφείο της, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας, η πρόεδρος και η τοπική σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Άνω Βόλου, κ. Χαλκιά και Κλαδάκη, προκειμένου στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας, με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, να συζητήσουν θέματα που απασχολούν την Κοινότητα.


Η Πρόεδρος κ. Χαλκιά μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε την κ. Κολυνδρίνη, για μια σειρά παρεμβάσεων που έχει προχωρήσει η Περιφέρεια στην ευρύτερη περιοχή του Άνω Βόλου, όπως, ασφαλτόστρωση και αποκατάσταση του δρόμου από Άνω Βόλο προς Πορταριά, διαγράμμιση του οδικού δικτύου, καθαρισμό ερεισμάτων, κοπή χόρτων, τοποθέτηση στηθαίων, κ.ά.
Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και στο πλαίσιο του έργου αντιπλημμυρική προστασία, η Περιφερειακή Ενότητα θα προχωρήσει και στον καθαρισμό ρεμάτων της περιοχής, όπως άλλωστε κάνει σε όλη την Ηπειρωτική και Νησιωτική Μαγνησία, από πάσης φύσεως αντικείμενα και φερτά υλικά, προκειμένου να θωρακίσει αντιπλημμυρικά κυρίως κατοικημένες περιοχές.
Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κολυνδρίνη ανέφερε «είχαμε μια εποικοδομητική συνάντηση, συζητώντας θέματα που αφορούν την Τοπική Κοινότητα Άνω Βόλου. Έχουμε ήδη προχωρήσει και ολοκληρώσει παρεμβάσεις απαραίτητες στο οδικό δίκτυο της ευρύτερης περιοχής του Άνω Βόλου, παρέχοντας έτσι ακόμη μεγαλύτερη οδική ασφάλεια στους διερχόμενους οδηγούς. Ακούμε τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών, τα ιεραρχούμε, τα προγραμματίζουμε και τα υλοποιούμε. Θέλουμε τις συνεργασίες με όλους και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα με την υλοποίηση έργων, με τη συμβολή και συνεργασία των Δήμων και των Τοπικών Συμβουλίων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass