Ακυρώθηκε η φετινή Γιορτή Χαλβά στα Φάρσαλα

ΕΚΠΤΩΣΗ 5% ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΦ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2020 16:15

Τη μη διεξαγωγή της φετινής Γιορτής Χαλβά, αποφάσισε χθες ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρσάλων, στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε με τηλεδιάσκεψη, ενώ επίσης εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η μείωση 5% σε λογαριασμούς ύδρευσης της ΔΕΥΑΦ

στην πόλη των Φαρσάλων.
Συγκεκριμένα, η ανησυχητική εικόνα του μήνα Αυγούστου με την αύξηση των κρουσμάτων, έφερνε ολοένα και πιο κοντά αυτήν την απόφαση της ακύρωσης της φετινής «15ης Γιορτής Χαλβά». Χθες το Δημοτικό Συμβούλιο επικύρωσε οριστικά την ακύρωσή της, για λόγους δημόσιας υγείας των πολιτών, σε συνέχεια της απόφασης για την ακύρωση της φετινής εμποροπανήγυρης του Δεκαπενταύγουστου στην πόλη.
Ακόμα, εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρσάλων η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Φαρσάλων (Δ.Ε.Υ.Α.Φ.) για μείωση ποσοστού 5% σε λογαριασμούς ύδρευσης που αφορούν την πόλη των Φαρσάλων, ως αντιστάθμισμα στις συνεχόμενες διακοπές στην πόλη των Φαρσάλων πριν από λίγους μήνες. Η παράταξη της κ. Ίφου ζήτησε μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης και δεν ψήφισε το συγκεκριμένο θέμα. Από την αρχή της ψήφισης των θεμάτων αποχώρησαν η παράταξη του κ. Άρη Καραχάλιου (λόγω κακής σύνδεσης στην τηλεδιάσκεψη) και ο δημοτικός σύμβουλος Απ. Αναγνώστου (λόγω του γεγονότος ότι διαφωνεί με την απόφαση να γίνονται τα Δ.Σ. με τηλεδιάσκεψη) καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Δημήτρης Μπαμπανίκας, Κων/νος Τύμπας, Κων/να Μπέμνου Δημήτρης και Βασ. Πατσιούρας που απουσίαζαν από την έναρξη της συνεδρίασης.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γ. Γκαντέλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass