Με γοργούς ρυθμούς η ανάπλαση στον πεζόδρομο της 28ης Οκτωβρίου

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΟΦΑΔΕΣ

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2020 19:08

ΚΑΡΔΙΤΣΑ
Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες ανάπλασης στον πεζόδρομο της 28ης Οκτωβρίου στους Σοφάδες, μιας ολοκληρωμένης παρέμβασης, που στοχεύει στην αισθητική αναβάθμιση, τη βελτίωση της ασφαλούς πρόσβασης και μετακίνησης των δημοτών και την εν γένει καλύτερη λειτουργία της πόλης.


Το μεσημέρι της Τετάρτης ο Δήμαρχος Σοφάδων κ. Θάνος Σκάρλος, επόπτευσε τις εργασίες συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους κ. Δημ. Κοντοβά και Αθ. Σαμαρά, ζητώντας την ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση του έργου και την παράδοσή του στους δημότες.
Το έργο προϋπολογισμού 200.000 ευρώ, αφορά ευρείες παρεμβάσεις στον πεζόδρομο της 28ης Οκτωβρίου αλλά και στη συνέχεια του δρόμου έως την Παπακρίβου μπροστά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο.
Συγκεκριμένα προβλέπεται στο κέντρο των Σοφάδων ανακατασκευή του πεζοδρόμου της 28ης Οκτωβρίου, των πεζοδρομίων εκατέρωθεν της 28ης Οκτωβρίου από το ύψος  της οδού Αγ. Γεωργίου έως τη συμβολή με την οδό Παπακρίβου, πλακόστρωση του πεζοδρομίου επί της Παπακρίβου και συγκεκριμένα μπροστά από το 2ο Δημοτικό Σχολείο μήκους περίπου 100 μέτρων, κατασκευή τμήματος εκ νέου πεζοδρομίου επί της Κονδύλη στη συμβολή της με την οδό 28ης Οκτωβρίου μήκους περίπου 40 μέτρων καθώς και συντήρηση-ανακατασκευή της ασφαλτόστρωσης της οδού 28ης Οκτωβρίου.
Στόχος του έργου είναι η αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση των χώρων παρέμβασης και κατ’ επέκταση του κέντρου των Σοφάδων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass