Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παράδοση οι υψηλές επιδόσεις

ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟ 90,62% ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟΥ

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2020 16:05

Ανάμεσα στα κορυφαία Λύκεια της ευρύτερης περιοχής, βάσει των αποτελεσμάτων και των επιτυχιών στις Πανελλήνιες εξετάσεις, κατατάσσεται, για ακόμα μία χρονιά, το Λύκειο Πλατυκάμπου.


Φέτος το ποσοστό των επιτυχόντων ανήλθε σε 90, 62% (29 στους 32 μαθητές), ποσοστό από τα υψηλότερα Πανελλαδικά.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του σχολείου: «Περισσότερα από 10.000 μόρια συγκέντρωσε το 65,6% των μαθητών του Λυκείου Πλατυκάμπου (21/32) όταν το πανελλαδικό ποσοστό των μαθητών με βαθμολογίες μεγαλύτερες των 10.000 μονάδων ανέρχεται στο 58,9% (+6,75%). Στην ομάδα προσανατολισμού Θετικών σπουδών το ποσοστό των μαθητών που έγραψε πάνω από 15.000 μόρια ανέρχεται στο 33,3% με πανελλαδικό ποσοστό 25,5% (+ 7,8%) και στην ομάδα προσανατολισμού σπουδών Υγείας και Ζωής πάνω από 15.000 μόρια είχε το 60% των μαθητών του Λυκείου Πλατυκάμπου όταν το πανελλαδικό ποσοστό στην αντίστοιχη ομάδα προσανατολισμού ανέρχεται στο 27,8% (+32,2%). Ανάλογα είναι τα ποσοστά και στις άλλες δύο ομάδες προσανατολισμού».
Με αφορμή την επιτυχία των μαθητών του Λυκείου ο λυκειάρχης Παναγιώτης Παπαϊωάννου δήλωσε: « Για ακόμα μια χρονιά συνεχίστηκε η παράδοση των επιτυχιών του Λυκείου μας.
Οι επιδόσεις των μαθητών μάς κάνουν όλους υπερήφανους και βεβαιώνουν το υψηλό επίπεδο εργασίας τόσο αυτών όσο και του εκπαιδευτικού προσωπικού του σχολείου. Εκφράζω τα συγχαρητήριά μου στα παιδιά που κατάφεραν να εισαχθούν στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Ευχαριστώ τους γονείς για την αμέριστη συμπαράσταση που έδειξαν στα παιδιά τους αυτή τη δύσκολη και για την εκπαίδευση χρονιά. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Κιλελέρ και την Αντιδημαρχία της ΔΕ Πλατυκάμπου οι οποίες στάθηκαν δίπλα μας και μας βοήθησαν καταλυτικά να αντιμετωπίσουμε τα όποια προβλήματα προέκυψαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς».
Ο αντιδήμαρχος της ΔΕ Πλατυκάμπου του Δήμου Κιλελέρ Χρήστος Χατζούλης, αφού συνεχάρη τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς για τα άριστα αποτελέσματα στις Πανελλήνιες εξετάσεις τόνισε: «Οι επαναλαμβανόμενες υψηλές επιδόσεις του Λυκείου Πλατυκάμπου μόνο τυχαίες δεν είναι. Είναι αποτέλεσμα συντονισμένης εργασίας μαθητών και εκπαιδευτικών. Εκφράζοντας το σύνολο της δημοτικής αρχής δηλώνω με σαφήνεια ότι και αυτή τη σχολική χρονιά, που θα ξεκινήσει με τόσα προβλήματα την 14η Σεπτεμβρίου, θα βρισκόμαστε στο πλευρό των σχολικών μονάδων παρέχοντας την αμέριστη συμπαράσταση και τη βοήθειά μας όποτε αυτές την χρειαστούν. Είμαι πεπεισμένος ότι και του χρόνου τέτοια εποχή θα έχουμε την ευκαιρία να συγχαρούμε για την επιτυχία τους τα παιδιά που σε λίγες μέρες θα ξεκινήσουν τον δύσκολο και επίπονο αγώνα για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση».

Σχετικά Άρθρα