Επτά νέα κρούσματα στη Λάρισα

ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 24ΩΡΟ

Δημοσίευση: 09 Σεπ 2020 15:10

Συνολικά 14 νέα κρούσματα, από 7 στις περιοχές Λάρισας και Τρικάλων

καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλία σύμφωνα με το δελτίο ενημέρωσης των θετικών κρουσμάτων που εξέδωσε το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid-19. Συγκεκριμένα, στην περιοχή της Λάρισας καταγράφηκαν 7 νέα κρούσματα Covid-19. Ένα κρούσμα αποτελεί στενή επαφή κρούσματος (03.09.2020) και εξετάστηκε σε ιδιωτικό εργαστήριο, ένα ακόμη επέστρεψε πρόσφατα από παραθερισμό και εξετάστηκε σε ιδιωτικό εργαστήριο μετά από συμπτωματολογία, ενώ 2 ακόμη κρούσματα δεν διαθέτουν ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης και εξετάστηκαν κατόπιν συμπτωμάτων ένα στο Γ.Ν Λάρισας και ένα στο Π.Γ.Ν Λάρισας. Τέλος, 3 κρούσματα επέστρεψαν από άλλη γεωγραφική περιοχή και εξετάστηκαν σε ιδιωτικό εργαστήριο μετά από συμπτωματολογία.
Στην περιοχή των Τρικάλων καταγράφηκαν 7 νέα κρούσματα Covid-19, από τα οποία τα 6 κρούσματα αποτελούν στενές επαφές κρουσμάτων (04/09/2020), δύο ανιχνεύθηκαν κατόπιν ιχνηλατήσεως, τρία κατόπιν προσέλευσης στο Γ.Ν Τρικάλων και ένα κατόπιν προσέλευσης σε ιδιωτικό εργαστήριο. Τέλος ένα κρούσμα δεν διαθέτει ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης και εξετάστηκε στο Γ.Ν Τρικάλων μετά από συμπτωματολογία.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass