Κρούσματα σε εκπαιδευτικούς

ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Δημοσίευση: 09 Σεπ 2020 19:17

ΤΡΙΚΑΛΑ
Απολύμανση σε δύο εκπαιδευτικές μονάδες στον Δ. Τρικκαίων λόγω κορονοϊού, πραγματοποιήθηκε χθες, σύμφωνα με ανακοίνωση της δημοτικής αρχής.

Σε βρεφονηπιακό σταθμό και σε γυμνάσιο εντός της πόλης των Τρικάλων διαπιστώθηκαν ισάριθμα κρούσματα σε εκπαιδευτικό προσωπικό.
Στην ανακοίνωση του Δήμου τονίζονται τα εξής:
“Με πιστή τήρηση των προβλεπομένων, των νόμων, των πρωτοκόλλων, έγινε ήδη από το πρωί της Τρίτης, απολύμανση στους χώρους του σχολείου και του βρεφονηπιακού σταθμού. Επίσης γίνεται πρόσθετη ιχνηλάτηση και ειδοποιήθηκαν οι γονείς – κηδεμόνες, οι εκπαιδευτικοί και το προσωπικό των δύο μονάδων.
Ο βρεφονηπιακός σταθμός θα παραμείνει κλειστός για 14 ημέρες, ενώ και στο γυμνάσιο ακολουθείται η προβλεπόμενη διαδικασία.
Με νεότερες οδηγίες του ΕΟΔΥ θα τηρηθεί κάθε πρωτόκολλο σχετικά με τη λειτουργία των δύο μονάδων”.
*Για τα κρούσματα κορονοϊού σε σχολικές μονάδες των Τρικάλων αναφέρεται ανακοίνωση της «ΛΑ.ΣΥ.» η οποία με τίτλο «άρχισαν τα όργανα…που ν’ αρχίσει κι ο χορός!», μεταξύ άλλων επισημαίνει τα εξής:
«Πριν καλά - καλά ξεκινήσει η λειτουργία των παιδικών σταθμών και των υπόλοιπων σχολικών μονάδων εμφανίστηκαν τα πρώτα κρούσματα κορονοϊού. Πιο συγκεκριμένα, βρέθηκε κρούσμα σε εργαζόμενο σε παιδικό σταθμό καθώς και σε ένα γυμνάσιο της πόλης των Τρικάλων.
Την προηγούμενη βδομάδα, κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον Δημοτικό Σύμβουλο Γιώργο Καΐκη, επισκέφθηκε τους παιδικούς σταθμούς της πόλης μας, προκειμένου να συζητήσει με τους εργαζόμενους τα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν, με αφορμή την επανέναρξη της σχολικής χρονιάς.
Μέσα από έναν πλούσιο διάλογο εντοπίστηκαν μια σειρά προβλήματα που αφορούν το εργασιακό καθεστώς και την προστασία της υγείας και της ασφάλειας παιδιών και εργαζομένων”, κ.ά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass