Mε αισιοδοξία η νέα σχολική χρονιά

Μήνυμα του δημάρχου Τεμπών

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2020 15:15

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Γραφείο «Ε»)

Με την υπόσχεση ότι ως Δημοτική Αρχή Τεμπών θα είναι δίπλα στους

εκπαιδευτικούς, στους μαθητές και στους γονείς, παρέχοντας τη στήριξή της σε οτιδήποτε χρειαστούν, ώστε η σχολική χρονιά να κυλήσει με όσο το δυνατόν καλύτερη ασφάλεια σημειώνει στο μήνυμά του ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης. Αναλυτικά:
«Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά από σήμερα. Ένας νέος κύκλος μαθημάτων αρχίζει με όρεξη για δουλειά και με την επιθυμία να γεμίσουν οι ψυχές και το μυαλό με εμπειρίες και γνώσεις.
Μια χρονιά όμως διαφορετική από τις προηγούμενες, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, με ανασφάλεια, με αγωνία, με αμφισβήτηση και έντονη επιφυλακτικότητα για την υγεία των παιδιών μας και των εκπαιδευτικών μας.
Παρ’ όλα αυτά, είμαστε σίγουροι ότι με τη συνεργασία όλης της εκπαιδευτικής κοινότητας, των εργαζομένων, των μαθητών και των γονέων, η νέα σχολική χρονιά θα κυλήσει ήρεμα, δημιουργικά, ευχάριστα, αλλά και αποτελεσματικά. Το πιο σημαντικό για να είναι ασφαλής η σχολική χρονιά που θα διανύσουμε είναι να τηρήσουμε σχολαστικά και με ευλάβεια τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Ως δημοτική αρχή θα είμαστε δίπλα στους εκπαιδευτικούς, στους μαθητές και στους γονείς, παρέχοντας τη στήριξή μας σε οτιδήποτε χρειαστούν, ώστε η σχολική χρονιά να κυλήσει με όσο το δυνατόν καλύτερη ασφάλεια.
Το σχολείο βέβαια, δεν είναι ανεξάρτητο από την υπόλοιπη κοινωνία και συνήθως αντανακλά τις ευρύτερες συνθήκες. Σε αυτούς τους καιρούς της κρίσης, οικονομικής και υγειονομικής, της αρνητικότητας, της απογοήτευσης και του ατομισμού, ας προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε έναν τόπο διαφορετικό. Έναν τόπο ελπίδας, οράματος, αγάπης, αλληλεγγύης, σεβασμού, εκτίμησης, συνύπαρξης και συνεργασίας.
Χρωστάμε σε αυτή τη γενιά το μέλλον που της αξίζει...
Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς καλή σχολική χρονιά, με υγεία και καλή πρόοδο στους μαθητές και στις μαθήτριές μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass