Ηρθαν οι πρώτες υφασμάτινες μάσκες

-ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ -ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΤΕΜΑΧΙΩΝ -«ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΝΕΜΗΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΕΙΟ» ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Π.Ε.Δ. ΘΑΝ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2020 21:01
Αυτές είναι οι υφασμάτινες μάσκες  -σε διάφορα μεγέθη- που θα διανεμηθούν στα σχολεία Αυτές είναι οι υφασμάτινες μάσκες -σε διάφορα μεγέθη- που θα διανεμηθούν στα σχολεία

Παρελήφθη χθες στον Δήμο Λαρισαίων, η πρώτη παρτίδα υφασμάτινων

μασκών για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων, όλων των Δήμων του νομού Λάρισας. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Παιδείας του Δήμου Λαρισαίων, κ. Θωμά Δαούλα, οι μάσκες παραδόθηκαν στο Αμαξοστάσιο και τις έχουν προμηθευτεί ήδη όλοι οι Δήμοι του νομού.
Υποστήριξε ότι μέχρι και χθες, είχε αποσταλεί στη Λάρισα, μία παρτίδα από τον συνολικό αριθμό μασκών που αναμένεται να προμηθευτούν οι Δήμοι και συγκεκριμένα παρελήφθησαν 30.000 μάσκες (τριάντα κουτιά των 1.000 τεμαχίων), διαφόρων μεγεθών. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Θεσσαλίας, Θανάσης Νασιακόπουλος, «Μέχρι την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, το αργότερο, θα έχουν διανεμηθεί και οι πάνινες μάσκες, σε ατομική συσκευασία σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς». Να σημειωθεί ότι χθες, κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς, όλα τα σχολεία είχαν παραλάβει και παρέδωσαν σε μαθητές και εκπαιδευτικούς τις χειρουργικές μάσκες, που προμήθευσε η ΠΕΔ και οι οποίες είχαν διανεμηθεί εσπευσμένα το περασμένο Σαββατοκύριακο, έως ότου γίνει η προμήθεια των υφασμάτινων μασκών. Ήταν μάσκες μίας χρήσης, σε συσκευασία των πέντε τεμαχίων, για κάθε μαθητή και εκπαιδευτικό.                

Λ.Κ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass