Χωρίς προβλήματα η πρεμιέρα

ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2020 15:01

ΤΡΙΚΑΛΑ

Χωρίς προβλήματα ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά στις σχολικές μονάδες

των Περιφερειακών Ενοτήτων Τρικάλων και Καρδίτσας. Το «πρώτο κουδούνι» χτύπησε σήμερα με εφαρμογή των μέτρων προστασίας λόγω της πανδημίας, καθώς εκπαιδευτικοί και μαθητές έκαναν χρήση της μάσκας σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του υπουργείου Παιδείας. Όλα πήγαν ομαλά, τόνισε ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ. Χρήστος Τρικάλης, προσθέτοντας πως μάσκες φορούσαν και οι γονείς που συνόδευαν τα παιδιά. Σε μήνυμά της για τη νέα χρονιά, η διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, Ελένη Ξυνοπούλου, τονίζει μεταξύ άλλων:
«Εμείς, η Διεύθυνση και οι καθηγητές, σε πείσμα των καιρών θέσαμε ως πρωταρχικό στόχο την υγεία όλων μέσα στις σχολικές μονάδες και την παροχή, ταυτόχρονα, μιας παιδείας ποιοτικής και πολύπλευρης, που είναι και η μόνη που διαμορφώνει ολοκληρωμένες προσωπικότητες».
Χωρίς προβλήματα κύλισε η πρώτη μέρα και στις σχολικές μονάδες της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, καθώς, όπως αναφέρει σε δηλώσεις του ο διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας, Αθανάσιος Μπότας, η χρήση μάσκας έγινε κανονικά και σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες. Επίσης, ανάλογη ήταν η εικόνα, με τήρηση των όσων προβλέπονται, και στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας, όπως δήλωσε ο διευθυντής της, Σωκράτης Παππάς.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass