«Τέχνη στην αυλή» στη Νίκαια

Με εικαστικά και θεατρικά δρώμενα

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2020 15:05

Για 8η συνεχή χρονιά, πραγματοποιείται στις 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00

η εκδήλωση «Τέχνη στην αυλή», υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ.
Η φετινή εκδήλωση λόγω των υγειονομικών πρωτοκόλλων θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του Νηπιαγωγείου της Νίκαιας και περιλαμβάνει εικαστικά και θεατρικά δρώμενα. Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει και για αυτή τη χρονιά ο ζωγράφος Ντίνος Γιωτόπουλος. Συμμετέχουν οι εικαστικοί: Ντίνος Γιωτόπουλος Ζωγραφική, Γιάννης Τσανίδης Κατασκευές, Νίκος Ματάς Γλυπτική, Γκουντοβά Μαριάννα Κεραμική, Κώστας Δομπούλας Γλυπτική Ζωγραφική.
Στο πλαίσιο των εικαστικών θα προβληθεί ολιγόλεπτη συνέντευξη - ομιλία του γλύπτη και ζωγράφου καθηγητή γλυπτικής της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ Κώστα Δομπούλα.  Ο γλύπτης συνομιλεί με τον ζωγράφο Ντίνο Γιωτόπουλο. Επίσης θα προβληθούν έργα των συμμετεχόντων εικαστικών σε αφήγηση του σκηνοθέτη Άκυ Μιτσούλη. Η βραδιά θα κλείσει με θεατρικό αναλόγιο του θεατρικού εργαστηρίου του Δήμου Κιλελέρ, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Άκυ Μιτσούλη βασισμένο σε κείμενα των βιβλίων: «Περί Τυφλότητας» του Ζοσέ Σαραμάγκου, «Η Πανούκλα» του Αλμπέρ Καμύ, «Το κοράκι» του Στήβεν Κινγκ,«Bug» του Τρέισι Λετς, «Κεκλισμένων των Θυρών» του Ζαν Πωλ Σαρτρ, καθώς και ποιήματα των Λειβαδίτη, Βρεττάκου, Μυρτιώτισσας, Κοντού, Μπωντλαίρ. Σύνθεση κειμένων-σκηνοθεσία: Άκυς Μυτσούλης. Διεύθυνση σκηνής: Όλγα Παπαβασιλείου. Φώτα- Ήχος: Ευγενία Μιχάλη. Τεχνική υποστήριξη: Κώστας Ζιώγος. Ηθοποιοί: Μιχαέλα Αρχοντή, Σταυρούλα Μπόζαρλη, Γεωργία Τσανίδου, Γιώργος Μπόζαρλης, Λία Κουλίζη, Νικολέτα Καρά, Βασιλική Κόκοβα, Κωνσταντίνα Χατζητζομπάνη, Παναγιώτα Χατζητζομπάνη, Θάνος Σακελλαρίου, Πωλίνα - Δέσποινα Παπαχατζή.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass