Δύο ποδηλατάδες στα παράλια του Δήμου Αγιάς

Την ερχόμενη Κυριακή -Η μία 10 και η άλλη 25 χιλιομέτρων

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2020 16:15

«Σε μια εποχή που ο κλάδος του τουρισμού αντιμετωπίζει πολλαπλά σοβαρά προβλήματα, επιβάλλεται να φροντίζουμε και να συμβάλουμε όλοι, ο καθένας με τον τρόπο του, ώστε ένα ζωτικό κύτταρο της ελληνικής οικονομίας να παραμείνει ζωντανό». Αυτό

επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Αγιάς και ενημερώνει ότι με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την υποστήριξη Πολιτιστικών και Επαγγελματικών Συλλόγων, στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, διοργανώνουν παραλιακή ποδηλατάδα δύο διαδρομών.
Η μία διαδρομή των 10 χλμ., για οικογένειες και όχι μόνο, θα έχει αφετηρία το λιμάνι του Αγιοκάμπου, στις 10 π.μ., και τερματισμό στην «Πλατανιά» Βελίκας, και η δεύτερη των 25 χλμ., στις 9 π.μ., με αφετηρία το λιμάνι του Στομίου και με τερματισμό επίσης στην «Πλατανιά».
«Είναι μια ευκαιρία» αναφέρει η ανακοίνωση «να αποδράσουμε, να ανακαλύψουμε και να γνωρίσουμε τις ομορφιές της χώρας μας. Να επισκεφθούμε το Κάστρο Βελίκας, χρησιμοποιώντας πράσινη μετακίνηση, και να ανακαλύψουμε τις ιδιαίτερες γεύσεις κάθε τόπου».
Στις αφετηρίες και στους τερματισμούς θα προσφερθούν εδέσματα στους συμμετέχοντες από τους τοπικούς συλλόγους, καθώς και δώρα και αναμνηστικά συμμετοχής.
Στον τερματισμό των διαδρομών θα βραβευθούν άνθρωποι που συνέβαλλαν με τον τρόπο τους στην ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος, ενώ στους συμμετέχοντες με ποδήλατο θα δοθεί έκπτωση 10% - 20% στη διαμονή και τον επισιτισμό.
«Ας προγραμματίσουμε όλοι μας» καταλήγει η ανακοίνωση «να συμμετέχουμε στην ποδηλατάδα ή απλά να επισκεφθούμε τα παράλια και να απολαύσουμε τη γοητευτική ατμόσφαιρα του Σεπτεμβρίου σε μια περιοχή που έχει τη δυνατότητα να είναι bike friendly για τους λάτρεις του ποδηλάτου».

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε») Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass