Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυτοδίκαια η παράταση επιδομάτων κοινωνικής πρόνοιας

Ανακοίνωσε στην Καρδίτσα η Δόμνα Μιχαηλίδου

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2020 15:00

Τον Δήμο Καρδίτσας, το Κοινωνικό Παντοπωλείο, τον αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Κωστή Νούσιο και το Γηροκομείο της Ιεράς Μητρόπολης επισκέφθηκε χθες η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Δόμνα Μιχαηλίδου συνοδευόμενη από τον Διευθυντή του Γραφείου της κ. Γιάννη Σουλιώτη και κομματικά στελέχη.


Η κ. Μιχαηλίδου δήλωσε αρωγός στην τεράστια προσπάθεια στήριξης των συμπολιτών μας και τόνισε πως η κυβέρνηση κινείται από την πρώτη στιγμή για τη λήψη όλων των απολύτως αναγκαίων μέτρων για την ανακούφιση των πληγέντων.
Στο πλαίσιο αυτό το Υπουργείο Εργασίας ήδη αποφάσισε αυτοδίκαια ανανέωση όλων των επιδομάτων κοινωνικής πρόνοιας που δίνονται από τα Κέντρα Κοινότητας στο Νομό Καρδίτσας.
Παράλληλα, μέσω του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Θεσσαλίας ενισχύεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο σε ό,τι αφορά στα συσσίτια και τη φιλοξενία των ανθρώπων που αυτή τη στιγμή έχουν μεγάλη ανάγκη.
Στη συνέχεια η κ. Μιχαηλίδου επισκέφθηκε πληγείσες κατοικίες στην Καρδίτσα όπου το πέρασμα του «Ιανού» άφησε στον δρόμο και οικογένειες!
Η Υπουργός Εργασίας συνομίλησε για αρκετή ώρα με πλημμυροπαθείς αλλά και με ανθρώπους των οποίων τα σπίτια έχουν γκρεμιστεί!
Τους καθησύχασε και τους διαβεβαίωσε ότι η Πολιτεία θα τους παράσχει άμεσα βοήθεια και στήριξη για να μπορέσουν να βγουν από το σημερινό αδιέξοδο.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ (Του ανταποκριτή μας Φώτη Καραγιάννη)