Εφυγε από τον Ροντούλη και προσχωρεί σε Κόκουρα

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΒΑΪΑ ΤΣΑΠΡΑΛΗ, Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ

Δημοσίευση: 30 Σεπ 2020 15:02

Ακόμα μία απώλεια για τη δημοτική παράταξη του Στ. Ροντούλη στον Τύρναβο. Τη ρότα

της ανεξαρτητοποίησης από τη «Δράση Πολιτών», αλλά και προσχώρησης στη συνέχεια στη δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας του Ι. Κόκουρα, ακολούθησε χθες η δημοτική σύμβουλος κ. Βάια (Βάνα) Τσαπραλή. Είναι το δεύτερο στέλεχος, μετά τον προ 20ημέρου επίσης ανεξαρτητοποιηθέντα Ανδρέα Ξηρομερίσιο, της δημοτικής ομάδας που πλέον φυλλορροεί, καθώς η δύναμή της μειώνεται σε 4 συμβούλους (από 6 που είχε). Η κ. Τσαπραλή στην επιστολή ανεξαρτητοποίησης που κατέθεσε στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου επικαλείται πολιτικούς (στείρα αντιπολίτευση και συνταύτιση Ροντούλη με την «Ελληνική Λύση» του Κυρ. Βελόπουλου, αλλά και άλλους λόγους, τους οποίους πάντως δεν διευκρινίζει. Πιο συγκεκριμένα στη δήλωση ανεξαρτητοποίησης από την παράταξη «Δράση Πολιτών» του Δήμου Τυρνάβου η δημοτική σύμβουλος Βάια Τσαπραλή αναφέρει τα εξής: «Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου,
Με την παρούσα επιστολή καταθέτω δήλωση ανεξαρτητοποίησης και δηλώνω ότι πολιτικοί κι άλλοι λόγοι με αναγκάζουν να καταθέσω την ανεξαρτητοποίησή μου από τη δημοτική παράταξη «Δράση Πολιτών», με την οποία αναδείχτηκα δημοτική σύμβουλος στις εκλογές της 26ης Μαΐου του 2019 στον Δήμο Τυρνάβου.
Οι εποχές που διανύουμε είναι κρίσιμες και δύσκολες και απαιτούν απ’ όσους ασχολούνται με τα κοινά συνέργειες και ρεαλιστικές προτάσεις από όποια θέση ευθύνης και αν βρίσκεται ο καθένας. Αναμφίβολα ο Δήμος Τυρνάβου μάς χρειάζεται όλους, για να εξελιχθεί, να αποκτήσει τη δυναμική που τον χαρακτηρίζει σαν περιοχή, είτε στο πλευρό του, είτε δίπλα του με καλοπροαίρετη κριτική, αλλά σίγουρα όχι μονίμως απέναντι. Με μεγάλη μου θλίψη διαπίστωσα ότι η αντιπολίτευση που αποφάσισε να ασκήσει ο επικεφαλής της παράταξης «Δράση Πολιτών» Στέλιος Ροντούλης στη Δημοτική Αρχή Τυρνάβου χαρακτηρίζεται από κομματικές σκοπιμότητες και σίγουρα όχι από αυτοδιοικητικά κριτήρια. Ουσιαστικά από «Δράση Πολιτών» η παράταξη έχει εξελιχθεί σε μόνιμη αντίδραση κατά των πολιτών. Γιατί η στείρα και ανέξοδη αντιπολίτευση σε κάθε πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής, εντέλει στρέφεται κατά των συμπολιτών μας. Επίσης ο πολιτικός χώρος στον οποίο μεταπήδησε πρόσφατα ο κ. Ροντούλης (Ελληνική Λύση) σε καμία περίπτωση δεν με εκφράζει. Προσωπικά παραμένω πιστή στον φιλελεύθερο δημοκρατικό χώρο. Επιθυμώ οι προτάσεις μου να συμβάλλουν στη διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου στρατηγικού σχεδιασμού για την επόμενη μέρα στον Δήμο Τυρνάβου και να μην αποτελούν εμπόδιο στην ανάπτυξη της περιοχής μου. Διαπιστώνοντας μάλιστα την προσπάθεια της δημοτικής αρχής και του δημάρχου Γ. Κόκουρα να διευρύνει τις δυνάμεις της, απευθύνοντας κάλεσμα συστράτευσης προς όλους, στο οποίο ήδη συνυποψήφιός μου από τη «Δράση» ανταποκρίθηκε, αποφάσισα να συνδράμω και γω με τις δυνάμεις μου, ώστε η επαρχία Τυρνάβου να γίνει η περιοχή που όλοι θέλουμε και αγαπούμε.
Για όλους τους παραπάνω λόγους, κ. πρόεδρε αποδεχτείτε τη δήλωση ανεξαρτητοποίησής μου».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass