«Να υλοποιηθούν οι αποφάσεις του ΔΣ για τη Φιλαρμονική»

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΡΕΝΑΣ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ

Δημοσίευση: 30 Σεπ 2020 15:04

Συνάντηση με εκπροσώπους της Φιλαρμονικής όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα που

αντιμετωπίζουν, επιβεβαιώνοντας ταυτόχρονα την ξεκάθαρη θέση της παράταξης ‘’Λάρισα Μπροστά ‘’, πραγματοποίησε η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Λαρισαίων κα Ρένα Καραλαριώτου.
«Η Δημοτική Αρχή οφείλει να εφαρμόσει άμεσα την ομόφωνη απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, κατά τη συνεδρίαση της 23ης Απριλίου 2019 και κατά συνέπεια να προχωρήσει στην τροποποίηση του ωραρίου των μουσικών εκτελεστών της Φιλαρμονικής από μειωμένο σε πλήρες. Για τον σκοπό αυτό, στην ίδια συνεδρίαση αποφασίστηκε και η αύξηση κατά 150.000 ευρώ του προϋπολογισμού του ΔΩΛ». Τα παραπάνω τόνισε σε δήλωσή της η κα Καραλαριώτου αναφερόμενη στις συνθήκες που αντιμετωπίζουν τα μέλη της Φιλαρμονικής του Δήμου Λαρισαίων. «Είναι καλές οι εξαγγελίες του κ. Καλογιάννη μόνο που αυτές θα πρέπει να μετατρέπονται και σε πράξη. Υπενθυμίζουμε πως ήταν ο ίδιος ο δήμαρχος Λαρισαίων που δεσμεύτηκε στα μέλη της Φιλαρμονικής του ΔΩΛ πως “έχει ληφθεί η πολιτική απόφαση” και πως “θα διασφαλιστεί η επαγγελματική τους παρουσία” καθώς και η βιωσιμότητά της. Μετά από έναν χρόνο, ήρθε επιτέλους η ώρα να υλοποιηθεί η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, του ανώτατου δημοκρατικού οργάνου της πόλης, εκτός και αν η δημοτική αρχή έχει αλλάξει πολιτική στο ζήτημα αυτό, κάτι για το οποίο θα πρέπει να ενημερώσει το σώμα», κατέληξε στη δήλωσή της η κα Καραλαριώτου.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass