«Ντόμινο αλλαγών» στον Δήμο Φαρσάλων

ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2020 18:20
Νίκος Γκατζόγιας Νίκος Γκατζόγιας

«Ντόμινο αλλαγών» αναμένεται να επιφέρει σε διοικητικές θέσεις προσώπων στον Δήμο Φαρσάλων, η πρόσφατη παραίτηση - εκτός προγράμματος - από τη θέση του αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Κωνσταντίνου Μπρόζου.


Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», το κενό που άφησε πίσω του στην Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων ο πρ. αντιδήμαρχος, αναμένεται να καλύψει ο πρόεδρος ΟΠΑΚΠΑ Χρήστος Μπασαγιάννης, ο οποίος φαίνεται να αναλαμβάνει νέο ρόλο καλύπτοντας θέση Αντιδημαρχίας.
Όσον αφορά στις τρεις θέσεις των Οργανισμών ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ, ΔΗΚΕΦΑ και ΔΕΥΑΦ φαίνεται να αναλαμβάνουν τρία νέα πρόσωπα, εκ των οποίων τα δύο για πρώτη φορά στη νέα δημοτική αρχή. Αξίζει να αναφερθεί ότι για τη ΔΕΥΑΦ, τη θέση του προέδρου αναμένεται να κρατήσει ως έχει ο δήμαρχος Φαρσάλων Μάκης Εσκίογλου, με την όποια αλλαγή προσώπων να γίνεται στην αντιπροεδρία αυτής.
Συγκεκριμένα, το κενό του ΟΠΑΚΠΑ και τη θέση του προέδρου, αναμένεται να αναλάβει ο πρ. αντιδήμαρχος Νίκος Γκατζόγιας, ο οποίος την πρώτη χρονιά της θητείας της δημοτικής αρχής, ήταν αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, μένοντας ουσιαστικά εκτός θέσης από τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στις αρχές του Σεπτέμβρη, σχεδόν ένα μήνα μετά φαίνεται να επανέρχεται.
Την αντιπροεδρία της ΔΕΥΑΦ αναμένεται να αναλάβει ο Γιάννης Τριάντης αντικαθιστώντας τον μέχρι πρότινος αντιπρόεδρο Γιάννη Αϋφαντή, ενώ στην προεδρία της ΔΗ.Κ.Ε.ΦΑ. αναμένεται να αναλάβει τη θέση της προέδρου, η κα. Ευαγγελία Χαμορούσου αντικαθιστώντας τον μέχρι πρότινος πρόεδρο Κωνσταντίνο Μπαλατσό. Για τη θέση του αντιδημάρχου θα υπάρχει ορισμός από τον δήμαρχο Φαρσάλων Μάκη Εσκίογλου, ενώ για τις θέσεις Οργανισμών θα προταθούν τα ονόματα και θα κληθεί το δημοτικό συμβούλιο να ψηφίσει και να τα εγκρίνει.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε») Του Γ. Γκαντέλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass