ΤΡΙΚΑΛΑ

Υποδοχή πρωτοετών με μαγνητοσκοπημένο μήνυμα

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2020 17:17

ΤΡΙΚΑΛΑ (Της ανταποκρίτριάς μας)
Τους/τις πρωτοετείς φοιτητές/-τριες των δύο τμημάτων της ΣΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, υποδέχθηκε χθες στα Τρίκαλα ο δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, με ένα μαγνητοσκοπημένο μήνυμα λόγω του κορονοϊού.

Στη Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας λειτουργούν πλέον δύο τμήματα: το ΤΕΦΑΑ (Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού) και το Τμήμα Διαιτολογίας και Διατροφολογίας.
Ο κ. Παπαστεργίου μίλησε στους φοιτητές και τις φοιτήτριες που, τηρώντας όλα τα μέτρα, συγκεντρώθηκαν σε αίθουσα του Ιδρύματος και τόνισε ότι, σε αυτή την «πολύ ιδιαίτερη πόλη, προσέχουμε ιδιαίτερα τη Σχολή».
Σημείωσε – απευθυνόμενος και σε γονείς & κηδεμόνες - ότι στα Τρίκαλα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της δημοτικής αρχής, το «πανεπιστημιακό περιβάλλον δε μοιάζει με κανένα άλλο, χωρίς αφίσες, χωρίς κάπνισμα, αλλά, κυρίως, με καθηγητές που πραγματικά αγαπούν αυτό που κάνουν». Επισήμανε ότι «η πόλη αυτή ζει μέσα από τα πανεπιστήμιά της» υπενθυμίζοντας την προσπάθεια όλων των τρικαλινών για τις Σχολές ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του 1990. Για αυτόν τον λόγο σημείωσε πως η Σχολή ήταν «κάτι που για πολλά χρόνια θέλαμε, το πετύχαμε και το προσέχουμε ιδιαίτερα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass