«Τι δεν απαιτήσατε κε Μανώλη...»

Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΟΛΛΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ-Γ.Γ. ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2020 17:05
Ακόμα ένα τρίμηνο χωρίς γέφυρα στα Τέμπη... Ακόμα ένα τρίμηνο χωρίς γέφυρα στα Τέμπη...

«Κάλλιο αργά παρά ποτέ... Ξεχάσατε όμως να αναδείξετε και να απαιτήσετε από τον γ.γ. Υποδομών δύο ακόμα σημαντικά ζητήματα για τον Δήμο Τεμπών...». Κριτική στον δήμαρχο Τεμπών Γ. Μανώλη με αφορμή τη συνάντησή του με τον κ. Γ. Καραγιάννη για την

παράταση εργασιών που ζήτησε η παραχωρησιούχος εταιρείας στη γέφυρα των Τεμπών, από την παράταξη «Συνεργασία για Πορεία Ανάπτυξης» της μείζονος αντιπολίτευσης.
Στην ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:
«Δε μας προκαλεί πλέον καμία έκπληξη το γεγονός, ότι η παράδοση της γέφυρας Τεμπών στην παλιά Εθνική Οδό, θα παραταθεί ακόμα ένα τρίμηνο, ενώ ο αρχικός σχεδιασμός παρέπεμπε σε εξάμηνη διακοπή της κυκλοφορίας στη συνέχεια έγινε οχτάμηνη, δεκάμηνη, ετήσια και πάει λέγοντας....
Ήδη μέσω δημοσιευμάτων, μετά την επίσκεψη του δημάρχου στον γ.γ. Υποδομών, μας προαναγγέλθηκε η νέα παράταξη με ημερομηνία λήξης αυτή τη φορά την 31η/1/2020.
«Κάλλιο αργά παρά ποτέ»!
Η παραπάνω λαϊκή παροιμία σας ταιριάζει απόλυτα κ.κ. της Δημοτικής Αρχής, εξαιτίας της καθυστερημένης αντίδρασής σας, παρά τις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες δημοτών, επαγγελματιών και επισκεπτών της ευρύτερης περιοχής.
Στις επανειλημμένες οχλήσεις της παράταξής μας τόσο σε θεσμικό επίπεδο, όσο και μέσω αναρτήσεων στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο για την επίσπευση των εργασιών, συναντούσαμε τον Δήμαρχο και τη Δ. Αρχή, όπου αναλαμβάνοντας πολλές φορές ρόλο συνηγόρου της κατασκευάστριας εταιρείας, υπερασπιζόταν τις παρατάσεις και την καθυστέρηση των εργασιών.
Με την επίσκεψη του κ. Δημάρχου στο αρμόδιο Υπουργείο πρόσφατα αποδείχθηκε με εκκωφαντικό τρόπο, η ολιγωρία και τα μειωμένα αντανακλαστικά αντίδρασης της Δημ. Αρχής.
Η επίσκεψή σας και η οργισμένη αντίδραση έπρεπε να γίνει πολύ νωρίτερα...
Ως παράταξη υποβάλλουμε εκ νέου τα κάτωθι ερωτήματα:
Οι συμβάσεις ανακατασκευής της γέφυρας μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της κατασκευάστριας εταιρείας προασπίζουν μόνο τα συμφέροντα της εταιρείας;
Αφού διαπιστώνετε απίστευτη χαλαρότητα από το Υπουργείο Υποδομών έναντι της κατασκευάστριας εταιρείας, μήπως έπρεπε να υπάρχει σθεναρή αντίδραση και διεκδίκηση του Δημάρχου και της Δημ. Αρχής για την περαίωση των εργασιών;
Ασφαλώς και έπρεπε..
Έπρεπε εδώ και καιρό να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ αφενός την επίσπευση των εργασιών συντήρησης και αφετέρου την εκπλήρωση των εκκρεμοτήτων και υποχρεώσεων της κατασκευάστριας-παραχωρησιούχου.
Θυμίζουμε ότι υποχρέωσή τους είναι, η παράδοση της μελέτης-κατασκευής του ολοκληρωμένου κόμβου στο ύψος του Πυργετού, καθώς και η υλοποίηση των μελετών-προϊόν δωρεάς του παραχωρησιούχου στον Δήμο Τεμπών -στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης και αφορά την πρόταση-σχέδιο, ανάδειξης της Κοιλάδας των Τεμπών.
Αυτά έπρεπε να ΑΝΑΔΕΙΞΕΤΕ και να ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ στη συνάντησή σας με τον γ.γ. Υποδομών κε Μανώλη!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass