Ειδήσεις από την Θεσσαλία

Δημοσίευση: 28 Οκτ 2020 16:28

Κλειστή η 21ης Αυγούστου λόγω έργου


ΤΡΙΚΑΛΑ (Της ανταποκρίτριάς μας)
Για 5 ημέρες θα είναι κλειστή η οδός 21ης Αυγούστου, στην Κεντρική πλατεία των Τρικάλων, λόγω της Δ φάσης του έργου για τη λαϊκή αγορά. Ο Δήμος Τρικκαίων σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνει ότι από χθες Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020 μέχρι και το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020 η οδός 21ης Αυγούστου θα παραμείνει κλειστή για όλη τη διάρκεια του 24ωρου. Αιτία, όπως αναφέρεται, η κατασκευή ισόπεδης διάβασης στη συμβολή των οδών 21ης Αυγούστου και Γλάδστωνος (πεζόδρομος), όπως προβλέπει το έργο για τη λαϊκή αγορά.

 

Με τον Ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη συναντήθηκε ο δήμαρχος Τρικκαίων
ΤΡΙΚΑΛΑ (Της ανταποκρίτριάς μας)
Με τον Ολυμπιονίκη Σπύρο Γιαννιώτη συναντήθηκε χθες ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου. Ο Ελληνας πρωταθλητής, με τις δεκάδες παγκόσμιες πρωτιές και διακρίσεις, κορωνίδα εκ των οποίων το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, στη Βραζιλία συζήτησε με τον κ. Παπαστεργίου κυρίως θέματα κολύμβησης, όπως τονίζεται από τη δημοτική αρχή.
Στη συζήτηση εστίασαν στην ανακατασκευή του Δημοτικού Κολυμβητηρίου μετά από 43 ολόκληρα χρόνια, αλλά και στο νέο έργο του Δήμου Τρικκαίων, για δεύτερο Κολυμβητήριο στο πάρκο του Αη Γιώργη. Ο κ. Γιαννιώτης , εξάλλου, γνωρίζει εκ πείρας τα της κολύμβησης στα Τρίκαλα και ειδικά τις διαδρομές στην πισίνα του Κολυμβητηρίου, καθώς επί πολλά χρόνια σε συγκεκριμένες περιόδους, τις χρησιμοποίησε ως προπονητήριο. Ο κ. Γιαννιώτης και ο κ. Παπαστεργίου συζήτησαν γενικότερα για τον αθλητισμό και ειδικότερα για τον υγρό στίβο και τις απαραίτητες γνώσεις των Ελλήνων στην κολύμβηση, με φόντο και την υποψηφιότητα του Ελληνα Ολυμπιονίκη για την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΚΟΕ).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass