Βελτιώνεται ο δρόμος Ελληνόκαστρο-Νέα Ζωή

Ξεκινούν εργασίες από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Δημοσίευση: 09 Νοε 2020 17:20

Ξεκινούν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες βελτίωσης και ασφαλτόστρωσης του δρόμου Ελληνόκαστρο-Νέα Ζωή στην Π.Ε. Τρικάλων. Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε τη σύμβαση του έργου, συνολικού προϋπολογισμού 500.000

ευρώ με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Ο δρόμος συμπληρώνει τις υποδομές ασφαλούς πρόσβασης και δημιουργεί συνθήκες ανάπτυξης στην περιοχή, αφού σε απόσταση 6 χλμ. από τη Νέα Ζωή, κατασκευάζεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας ένα από τα σημαντικότερα περιβαλλοντικά και αρδευτικά έργα, το φράγμα Ληθαίου.
«Σε συνεργασία με τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη, τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τις υπηρεσίες, προχωράμε στην υλοποίηση ενός έργου οδικής ασφάλειας, στο οποίο διεισδύουν οι επιθυμίες των κατοίκων της περιοχής» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Παρεμβαίνουμε σε τομείς που αφορούν στην ασφαλή μετακίνηση των ανθρωπίνων κοινοτήτων, ενώ παράλληλα δημιουργούμε θέσεις εργασίας και μόχλευση στην τοπική πραγματική οικονομία. Αξιοποιούμε κάθε διαθέσιμο χρηματοδοτικό εργαλείο, που οδηγεί σε χρήσιμα έργα για τους πολίτες» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass