Συνεδριακή διάσκεψη της ΠΕΔ Θεσσαλίας

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΤΗΣ ΚΕΔΕ

Δημοσίευση: 12 Νοε 2020 10:40

ΤΡΙΚΑΛΑ
Μετά τη διάσκεψη της Κρήτης, που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, σειρά τώρα έχουν οι συνεδριακές διασκέψεις με «ψηφιακούς οικοδεσπότες» την ΠΕΔ Θεσσαλίας (σήμερα Πέμπτη 12 Νοεμβρίου) και την ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας (αύριο Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020).

Κατά τη διάρκεια των διασκέψεων, θα υπάρξει εκτενής διάλογος πάνω στα ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του θεσμού. Θα τοποθετηθούν οι συμμετέχοντες πάνω στο περιεχόμενο των εισηγήσεων που έχουν κατατεθεί στον δημόσιο διάλογο και θα προκύψουν συμπεράσματα, που θα ληφθούν υπόψη για τη διαμόρφωση της τελικής πρότασης της ΚΕΔΕ προς το Υπουργείο Εσωτερικών, όσον αφορά το περιεχόμενο του νομοσχεδίου για την Πολύ-επίπεδη Διακυβέρνηση.
Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής:  « Η χώρα ζει πρωτόγνωρες καταστάσεις λόγω της πανδημίας και η Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού καλείται για μία ακόμα φορά να σηκώσει στις πλάτες της τη διαχείριση δύσκολων καταστάσεων, κρατώντας τους Δήμους ανοικτούς, τις πόλεις μας λειτουργικές και τις τοπικές μας κοινωνίες όρθιες. Ταυτόχρονα, έχουμε τη μεγάλη ευθύνη το επόμενο διάστημα να προχωρήσουμε σε έναν ανοικτό και ουσιαστικό μεταξύ μας δημοκρατικό διάλογο, προκειμένου να καταλήξουμε μέσα από διαδικασίες συναίνεσης, συνεργασίας και ενότητας σε κοινά αποδεκτές πολιτικές θέσεις, προκειμένου να προχωρήσουμε στην υιοθέτηση ενός νέου μοντέλου οργάνωσης του Κράτους και της Αυτοδιοίκησης. Θέλουμε μια νέα αυτοδιοίκηση, με ισχυρό ψηφιακό αποτύπωμα, οικονομικά ανεξάρτητη, λειτουργικά αυτόνομη, με ουσιαστικές αρμοδιότητες και ρόλο στη χάραξη των δημόσιων πολιτικών και τη διαχείριση των αναπτυξιακών πόρων. Μια αυτοδιοίκηση που θα στηρίζει στην πράξη την καθημερινότητα των πολιτών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass